Facebook Pixel Άντε πάλι για Έμερι...
| 2012-04-29 11:03:00

Άντε πάλι για Έμερι...

Άντε πάλι για Έμερι...

Μπορεί στην Ισπανία να έγραφαν τις προάλλες ότι ο Έμερι δεν "ψήνεται" για τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα νέο δημοσίευμα τον φέρνει πιο κοντά στο Λιμάνι - Ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι. 

"Το μέλλον του Ουνάι Έμερι είναι όλο και πιο κοντά στην Ελλάδα. Ο μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, παρακολούθησε χθες τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, ενώ ήδη ενημέρωσε την ομάδα του Πειραιά πως την επόμενη εβδομάδα θα διαπραγματευτεί μαζί του.

Αυτή την εβδομάδα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Βρέντζος και ο τεχνικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς ταξίδεψαν στην Ισπανία για να επισπεύσουν τις διαδικασίες πρόσληψης προπονητή.

Πρώτη τους επιλογή είναι ο προπονητής της Βαλένθια, παρότι έδειξαν ενδιαφέρον και στους Λουίς Γκαρθία, Χουάν Ιγκνάθιο Μαρτίνεθ, Μίκαελ Λάουντρουπ και Χοακίν Καπαρός.

Ο Κοβάτσεβιτς επιμένει στον Έμερι, που τον ξέρει καλά από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και έχει κοινά στοιχεία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος είναι μεγάλος υποστηρικτής του Έμερι", γράφει η "Las Provincias".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags