Facebook Pixel Θα επανέλθει ...Δημήτριος!
| 2012-05-01 09:30:00

Θα επανέλθει ...Δημήτριος!

Θα επανέλθει ...Δημήτριος!

Κάποιοι λένε πως την πραγματικότητα ...δεν έφυγε ποτέ, έστω κι αν έχει παραιτηθεί. Πάντως, είτε ισχύει αυτό είτε όχι, ο Γόντικας είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην προεδρία του Παναθηναϊκού.

Όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην πράσινη ΠΑΕ, ο πρώην πρόεδρος παρότι επισήμως έχει πάψει να ασκεί καθήκοντα προέδρου, συνεχίζει να ασχολείται με τα διοικητικά και ίσως είναι ο μοναδικός αυτή την περίοδο που γνωρίζει τόσο καλά την κατάσταση.

Παράλληλα, στην πιάτσα λέγεται πως ο μοναδικός Παναθηναϊκός που ασχολείται αυτή την περίοδο ενεργά με τη σωτηρία της ομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος, εκτιμά ιδιαίτερα τον Γόντικα και πως ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, επίσης είναι θετικά διακείμενος απέναντί του.

Οπότε, εφόσον προκύψει διοικητικό σχήμα με εμπλοκή των δύο επιχειρηματιών, τότε δεν αποκλείεται να προταθεί στον Γόντικα να επιστρέψει ...Δημήτριος στον προεδρικό θώκο, μόνο που αυτή τη φορά θα το πράξει υπό προϋποθέσεις και μόνο αν βεβαιωθεί πως θα έχει στα χέρια του μια υγιή εταιρία και όχι την ...προβληματική που προσπάθησε να διαχειριστεί τον τελευταίο χρόνο.

Το θέμα του, δηλαδή, είναι να έχει στα χέρια του ένα σοβαρό μπάτζετ που θα του δίνει τη δυνατότητα να πληρώνει ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και υπαλλήλους στην ώρα τους, ώστε να μην κάνει κυρίως τον ...λογιστή, όπως στη σεζόν που πέρασε, και να ασχοληθεί πιο ουσιαστικά με τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος, ώστε να στηρίζει την ομάδα όπου χρειάζεται...

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την επίσημη τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου, προς το τέλος της εβδομάδας. Πάντως, ο Γόντικας είναι σε αναμονή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags