Facebook Pixel Τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν
| 2012-05-01 15:52:00

Τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν

Τα δεδομένα για Γκούντγιονσεν

Τι περιμένει το ιατρικό επιτελείο από τον Ισλανδό - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες, όπου θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα τον ξαναδούμε να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ...

Είναι περίεργη η κατάσταση με τον Εϊντούρ Γκούντγιονσεν. Ενώ το εγχειρισμένο πόδι του δείχνει καλά και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, από τότε που επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, προέκυψαν ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο.
Μπορούν όμως κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο να τον αφήσει εκτός για... δύο εβδομάδες και ως εκ τούτου να μην τον ξαναδούμε να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ;

Κι όμως μπορεί, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά! Το ιατρικό επιτελείο δεν βγάζει ΤΙΠΟΤΑ προς τα έξω. Και δικαίως. Ακόμα περιμένουν όπως λένε οι γιατροί της ΑΕΚ. Περιμένουν να ανταποκριθεί ο οργανισμός του Ισλανδού στην αποθεραπεία που ακολουθεί από το Σάββατο.

Οι επόμενες ημέρες θα κρίνουν οριστικά αν ο Γκούντγιονσεν παίξει ξανά μπάλα φέτος. Θα υποβληθεί σε νέες καθημερινές εξετάσεις, μέχρι να μπορεί το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να πει με σιγουριά τι θα γίνει. Αυτό που τονίζουν πάντως οι γιατροί της Ένωσης είναι λογικό: "Μένουν πολλές ημέρες για να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ. Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Ό,τι και να πούμε τώρα θα είναι πρώιμο. Δεν πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω ότι μπορεί να μην ξαναπαίξει ή θα γυρίσει τότε. Πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες".

Από την πλευρά του ο Κωστένογλου δεν δείχνει να τον υπολογίζει. Θα τον περιμένει, αλλά καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν. Το ευχάριστο (αν μπορεί να πει κανείς κάτι τέτοιο) όπου το τονίζουν και οι γιατροί είναι πως το εγχειρισμένο πόδι του, δεν τον ενοχλεί.

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags