Facebook Pixel Θα κάνουν πρόεδρο τον Καμάρα;
| 2012-05-03 09:51:00

Θα κάνουν πρόεδρο τον Καμάρα;

Θα κάνουν πρόεδρο τον Καμάρα;

O παλαίμαχος άσος του "τριφυλλιού" θεωρείται ότι έχει όλο το "πακέτο" για να ηγηθεί στη νέα εποχή. Το όνομά του έχει "παίξει" και παλαιότερα.

Συγκεντρώνει όλο το "πακέτο" και είναι δεδομένο ότι αν στηνόταν ...κάλπη στο ΟΑΚΑ με το ερώτημα "ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου είναι ο καταλληλότερος για την προεδρία του Παναθηναϊκού", θα έπαιρνε με διαφορά τις περισσότερες ψήφους.

Είναι άνθρωπος με επίπεδο και ήθος, έχει μεγάλη ιστορία στην ομάδα, είναι επιφανής νομικός και έχει γενικότερες γνώσεις στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Αριστείδη Καμάρα, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας του "Γουέμπλεϊ" και, όταν κρέμασε τα παπούτσια του, ασχολήθηκε με τη δικηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες έγινε ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Καμάρα, καθώς ο επιχειρηματίας ήθελε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του για το αν είναι θετικός να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.

Ο κ. Αλαφούζος θεωρεί ότι η προσωπικότητα του Αριστείδη Καμάρα μπορεί να συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό σε μία εποχή που το έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε τι. Στον κ. Καμάρα προτάθηκε να είναι μη εκτελεστικός πρόεδρος, αφού την ΠΑΕ στη νέα εποχή θα "τρέχει" ο Δημήτρης Γόντικας.

Ο Αριστείδης Καμάρας, το όνομα του οποίου είχε «παίξει» και στο παρελθόν για την ανάληψη της προεδρίας, δεν έδωσε σαφή απάντηση. Πριν από λίγους μήνες είχε περάσει μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του και πρέπει να τα ζυγίσει όλα.

Πάντως, είναι ανοιχτός για να βοηθήσει κι αυτός τον Παναθηναϊκό, που περνάει ίσως τη χειρότερη περίοδο στη σύγχρονη ιστορία του, ενώ και από το ευρύτερο περιβάλλον του δέχεται θετικές παροτρύνσεις για να πει το "ναι". Κι αν το πει, τότε αναμένεται να συσπειρώσει σε μεγάλο βαθμό τους φιλάθλους του "τριφυλλιού".

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags