Facebook Pixel Ο αντί-Βαλβέρδε
| 2012-05-04 16:00:00

Ο αντί-Βαλβέρδε

Ο αντί-Βαλβέρδε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει έναν προπονητή ο οποίος να μπορεί ν' αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και το Τσάμπιονς Λιγκ. Γράφει ο Νίκος Γαβαλάς.

Έχοντας ολοκληρωθεί μία απ' τις πιο γεμάτες και επιτυχημένες χρονιές στην ιστορία του Ολυμπιακού, λογικό επόμενο είναι ο κόσμος της ομάδας να αναζητεί πληροφορίες για την επόμενη ημέρα. Κυρίως, ψάχνει την άκρη του νήματος στο θέμα του νέου προπονητή. Ωστόσο, χρειάζεται υπομονή για να μάθουν τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και θα εξηγήσουμε το γιατί. Έχοντας τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο των νταμπλούχων, Βαγγέλη Μαρινάκη στο γεύμα που παρέθεσε στους δημοσιογράφους που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, διαπιστώσαμε πως είναι αποφασισμένος να δώσει το τιμόνι σε έναν τεχνικό με την αγωνιστική φιλοσοφία του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και για το λόγο αυτό τον αναζητάει αρχικώς στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά και στη Γαλλία και την Αγγλία. Όμως, όσο εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Ισπανίας της Πορτογαλίας, την Γαλλίας και της Αγγλίας, λογικό επόμενο είναι οι όποιες επαφές γίνονται, να έχουν ακόμη διερευνητικό χαρακτήρα.

Επειδή η διοίκηση ψάχνει κάτι πολύ καλό για τη θέση του προπονητή, εξετάζει πολλές περιπτώσεις τεχνικών, οι οποίοι βρίσκονται σε «ψηλά ράφια». Εκείνοι απ' την πλευρά τους, είναι λογικό να μην βιάζονται ν' απαντήσουν, καθώς στη χρονική περίοδο που διανύουμε θέλουν να εξετάσουν με προσοχή τις προτάσεις που θα δεχθούν και εν συνεχεία να καταλήξουν κάπου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως διοικητικά στελέχη των Πειραιωτών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το όνομα του νέου προπονητή ν' ανακοινωθεί ακόμη και στις αρχές Ιουνίου. ʼλλωστε, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, το καλό πράγματα αργεί να γίνει.

Επαναλαμβάνουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει (τηρουμένων των αναλογιών, καθώς δεν είναι εύκολο να φέρεις στην Ελλάδας της οικονομικής κρίσης πολύ μεγάλα ονόματα) έναν προπονητή ο οποίος να μπορεί ν' αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και το Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να τον ανεβάσει και άλλο επίπεδο.

Έτσι, ο ίδιος και οι συνεργάτες του ψάχνουν με προσοχή τις λύσεις για τον πάγκο των «ερυθρόλευκων», «τρέχοντας» παράλληλα τις μεταγραφικές υποθέσεις, αφού αρκετά απ' τα θέματα αυτά θα χρειαστεί να λυθούν μέσα στο Μάιο και συγκεκριμένα, μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags