Facebook Pixel "Nα μας βοηθήσουν οι Ολυμπιακοί στον ημιτελικό"!
Μπάσκετ
| 2012-05-08 12:03:00

"Nα μας βοηθήσουν οι Ολυμπιακοί στον ημιτελικό"!

"Nα μας βοηθήσουν οι Ολυμπιακοί στον ημιτελικό"!

Ο Τεόντοσιτς ζήτησε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να βοηθήσει την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ε, λογικά θα του κάνουν τη χάρη...

Αναλυτικά τα όσα απάντησε σε ερωτήσεις των φίλων της Ευρωλίγκας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης, ο Μίλος Τεόντοσιτς:

"Απόλαυσα να παίζω στον Ολυμπιακό και σέβομαι απεριόριστα τον κόσμο του. Δεν σκέφτομαι καν την ήττα στο Final Four. Είναι για μας το γεγονός της χρονιάς και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να πάρει τον τίτλο. Θα χαρώ πολύ όμως να δω τους φίλους μου από τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς.

Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξει τουλάχιστον στον ημιτελικό. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πίεση, αλλά η πετυχημένη μας σεζόν μας τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο και θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το σκοπό".

Για την προσωπική του βελτίωση τη φετινή περίοδο: "Είμαι πιο ώριμος τώρα. Μεγαλώνω και ελπίζω να γίνομαι πιο έξυπνος. Παίζω σε μία μεγάλη ομάδα με τα υψηλότερα επίπεδα εντός κι εκτός παρκέ. Είμαι περιτριγυρισμένος από μεγάλους παίκτες και σπουδαίους ανθρώπους, που καθημερινά με κάνουν καλύτερο από όλες τις απόψεις".

Για την αποτυχία της Σερβίας να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες: "Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι από την παρουσία μας στο Ευρωμπάσκετ, αλλά αντιμετωπίσαμε τόσα προβλήματα με τραυματισμούς, που ήταν δύσκολο να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Θα ήθελα πολύ να παίξω κάποια μέρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες κι ελπίζω να έχω την ευκαιρία αυτή στο μέλλον".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags