Facebook Pixel "Αν τον σώσουμε τον σώσαμε... "
| 2012-05-08 17:47:00

"Αν τον σώσουμε τον σώσαμε... "

"Αν τον σώσουμε τον σώσαμε... "

"Δεν μπορώ να πω πως είμαι αισιόδοξος", ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Γόντικα για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού...

«Έγιναν κάποια σοβαρά βήματα, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι μιλάμε για μία προσπάθεια σωτηρίας αυτή την ώρα και τίποτα παραπάνω. Όχι για μεγαλόπνοα σχέδια. Υπάρχουν τρομερές δυσκολίες και σε επίπεδα νομικά, αδειοδοτήσεων, όσο και οικονομικά.

Αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο καθένας μας, οφείλει στο βαθμό που του αναλογεί να κάνει την ύστατη προσπάθεια», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Γόντικας και συμπλήρωσε για το αν ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει ανταγωνιστικός:

«Δεν μπορώ να το προβλέψω, αλλά όπως μιλάμε σήμερα δεν είναι το ζητούμενο, αλλά να είμαστε βιώσιμοι και λειτουργικοί. Αναγκαστικά θα έρθει σε δεύτερη φάση το κατά πόσο θα είμαστε ανταγωνιστικοί», ενώ για το πως αντιμετωπίζει το όλο εγχείρημα ο κόσμος: «Θετική η εξέλιξη στο μυαλό των περισσότερων.

Θεωρώ ότι θα πρέπει να κάνουν το μάξιμουμ που μπορούν και να συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια. Το σημαντικότερο είναι ότι επιτυγχάνεται μία ύφεση των εντάσεων που στο παρελθόν έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ το σύλλογο».

Για τα επόμενα βήματα: «Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να επιληφθούμε. Δεν χρειάζεται να τα απαριθμήσω. Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο που περνάει από το χέρι μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags