Facebook Pixel Ε-ε-έρχεται...
| 2012-05-09 09:39:00

Ε-ε-έρχεται...

Ε-ε-έρχεται...

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ντομίνγκος Πασιένσια για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.

Στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, αλλά και δεν διαψεύδουν τίποτα, σε ό,τι αφορά τον 43χρονο τεχνικό και μεταθέτουν τις όποιες εξελίξεις μετά την αποψινή φιέστα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, πριν από μερικές ότι ο Κοβάσεβιτς είχε ταξιδέψει στην ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να μιλήσει με τον Πορτογάλο προπονητή ή για κάποιον άλλο στην Ισπανία.

Δεν αποκλείεται ο Ντομίνγκος να βρίσκεται απόψε στο "Καραϊσκάκη", ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από το κλίμα που θα συναντήσει από την επόμενη σεζόν και αύριο να μιλήσει με τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι εξελίξεις είναι άμεσες, αφού οι Πειραιώτες θα κλείσουν νωρίτερα από τις αρχές Ιουνίου το θέμα του προπονητή και θα τεθεί πιο γρήγορα επί τάπητος ο προγραμματισμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης του Ντομίνγκος, στη Σπόρτινγκ έπαιρνε 650.000 ευρώ και στην πατρίδα του εκτιμούν ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να κλείσει με ένα ποσό στις 800.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags