Facebook Pixel Δημήτρη ντερμπεντέρη μου, εσένα θέλω ταίρι μου!
| 2012-05-09 15:50:00

Δημήτρη ντερμπεντέρη μου, εσένα θέλω ταίρι μου!

Δημήτρη ντερμπεντέρη μου, εσένα θέλω ταίρι μου!

Πρόεδρος του Παναθηναϊκού και πάλι ο Δημήτρης Γόντικας. Αντιπρόεδροι οι Σωπήλης, Πολέμης και Κωνσταντίνου. Στην επιτροπή που θα "τρέχει" το "τριφύλλι" και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιβράβευσαν τον Δημήτρη Γόντικα για το προηγούμενο έργο του στο σύλλογο και τον επανεξέλεξαν, όπως αναμενόταν άλλωστε, πρόεδρο του συλλόγου στο σημερινό τρίωρο (!) Δ.Σ. της ομάδας.

Πάντως, ο νέος ...παλιός πρόεδρος δεν έδειξε και αισιόδοξος για την "επόμενη μέρα" στον Παναθηναϊκό με δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση. "Είναι σκούρα τα πράγματα", δε δίστασε να πει.

Εξάλλου, ο Δημήτρης Γόντικας δεν θα είναι μόνος του σε αυτό το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Θα έχει στο πλευρό του και τρεις αντιπροέδρους. Αυτοί είναι ο Λεωνίδας Πολέμης ως πρώτος αντιπρόεδρος, ο Στράτος Σωπήλης ως δεύτερος και τη τριάδα "κλείνει" ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο καθένας, όμως, θα έχει διαφορετική αρμοδιότητα σε ΕΠΟ και Super League.

Αξίζει να σημειωθεί επαναδραστηριοποιείται και η 4μελης επιτροπή που είχε αναλάβει να "τρέχει" τα θέματα της ομάδας. Σε αυτή την επιτροπή θα συμμετέχουν εκτός του προέδρου (Δημήτρη Γόντικα) και των αντιπροέδρων (πλην του Βασίλη Κωνσταντίνου) και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags