Facebook Pixel Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου. Συμβαίνει!! (ΦΩΤΟ)
| 2012-05-09 17:37:00

Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου. Συμβαίνει!! (ΦΩΤΟ)

Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου. Συμβαίνει!! (ΦΩΤΟ)

To Koυρκούτι θα συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά να "κουράρει" τη μούσα του και μάλιστα διερνεργεί ειδικό διαγωνισμό για τον Κώστα Μήτρογλου.

Την πρώτη χρονιά απλά κάναμε ζέσταμα. Ένα απλό τρολάρισμα των φοιτητικών εκλογών που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο “ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ” με τον Κώστα Μήτρογλου -χάρη σε σας- βρέθηκε σε κάλπες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο και έκανε αίσθηση. Φέτος όμως δεν αστειευόμαστε και πιάνουμε δουλειά. Το Φοιτητικό Κίνημα παίρνει σάρκα και οστά και βάζει κανονικότατη υποψηφιότητα για τις εκλογές!

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάθε τμήμα της σχολής ξεχωριστά που αποφασίζει να κατεβεί στις εκλογές με την Παράταξή μας, πάει στην γραμματεία της σχολής και καταθέτει την λίστα με τα ονόματα που θα κατέβουν με την Παράταξη, μαζί με το όνομα της Παράταξης. Για να έχουμε όλοι το ίδιο, θα βάλουμε όλοι ως όνομα “Φοιτητικό Κίνημα Θαυμαστών Κώστα Μήτρογλου, ο ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ” ενώ αν χρειάζεται και διακριτικό όνομα όπως πχ ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, φυσικά θα βάλετε ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ.
Συνεννοηθείτε και με παιδιά από άλλα τμήματα για να το κατεβάσουν και στο δικό τους τμήμα, ώστε στο τέλος να βγει και καλό αθροιστικό νούμερο για ολόκληρη την σχολή σας.
Τα ψηφοδέλτια δεν ξέρω πώς ακριβώς βγαίνουν και τυπώνονται, για αυτό θα σας κατευθύνουν από την Γραμματεία. To λογότυπο για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων βρίσκεται εδώ, σε μεγάλη ανάλυση. Αυτό θα εκτυπωθεί πάνω από τα ονόματά σας. Σκεφτείτε και μόνο την τιμή να βρίσκεστε κάτω από τον μεγάλο Κώστα Μήτρογλου!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τυπώστε το πρότυπο διαφημιστικό μας, σημειώστε και ένα τηλέφωνό σας πάνω του και αρχίστε το promotion. Το καλό promotion θα φέρει και καλύτερα αποτελέσματα και -γιατί όχι- και έδρες! (το διαφημιστικό σε μεγάλη ανάλυση)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για το Κίνημα και σκέφτεστε σοβαρά να το κατεβάσετε στις φοιτητικές εκλογές, ειδοποιείτε στο inbox της σελίδας μου στο Facebook, ώστε να αναρτήσω λίστα με τις σχολές που συμμετέχουν στην Παράταξη. Προσοχή! Εφόσον δηλώσετε, θα έχετε δεσμευτεί στο όνομα του Κώστα Μήτρογλου και δεν μπορείτε να πάρετε πίσω τον λόγο σας.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι διαδικασίες για την υποψηφιότητα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Δευτέρα που μας έρχεται, 14 Μαΐου. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο λοιπόν!

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ: Η συμμετοχή σας θα πρέπει να είναι κόσμια, unlike τις άλλες ζωώδεις συμπεριφορές των κομματικοποιημένων με τις πλαστικές κούκλες, τα κοτόπουλα και τα λοιπά φαιδρά. Αυτά δεν ανήκουν στο Κίνημα και θα πρέπει να αποφεύγονται. Στο κάτω κάτω, δεν θέλουμε να σπιλώνεται το όνομα του μεγάλου πιστολέρο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν είναι σίγουρο ότι σε όλες τις σχολές ισχύει η ίδια διαδικασία. Ενημερωθείτε έγκαιρα από την Γραμματεία σας!

Καλή δουλειά και με την νίκη!


ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags