Facebook Pixel ''Δεν νιώθουμε καθόλου τυχεροί!''
Μπάσκετ
| 2012-05-11 13:28:00

''Δεν νιώθουμε καθόλου τυχεροί!''

''Δεν νιώθουμε καθόλου τυχεροί!''

Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη και η επιστροφή του ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την Μπαρτσελόνα. Ο Τσακ Έιντσον μιλάει για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.
 

Πέρυσι η σημερινή αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν ήταν στο φάιναλ φορ όμως ο Έιντσον έφτασε μέχρι τον τελικό. Κοινός παρανομαστής το γεγονός ότι τόσο η Μπάρτσα όσο και ο ίδιος είδαν τα όνειρά τους να καταστρέφονται από τον Παναθηναϊκό. Φέτος, ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να τα καταφέρουν ως το τέλος. Και πάλι απέναντί τους ελληνική ομάδα, αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός.

Παρά το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι θεωρούνται το μεγάλο αουτσάιντερ του φάιναλ φορ ο Έιντσον εξηγεί στο gazzetta γιατί η αποψινή κόντρα τον ανησυχεί ιδιαίτερα.

Αν και μιλάμε για το υψηλότερο επίπεδο, θεωρείς ότι είστε σχετικά τυχεροί που αντιμετωπίζετε την πιο άπειρη ομάδα του φάιναλ φορ στον ημιτελικό;

«Δεν νιώθουμε καθόλου τυχεροί που αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό! Σεβόμαστε απεριόριστα τον αντίπαλό μας και πιστεύουμε ότι θα γίνει μάχη. Ποτέ ένας ημιτελικό δεν είναι εύκολος και θα πρέπει να το έχουμε καλά στο μυαλό μας. Ο Ολυμπιακός ήρθε στην Κωνσταντινούπολη για τον ίδιο λόγο που ήρθαμε κι εμείς».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags