Facebook Pixel Σεμπάστιαν Φέτελ: Παραμένει η επιλογή υπ΄ αριθμόν 1 της Ferrari για το μέλλον της Scuderia
| 2020-02-12 09:22:00

Τρελό παρασκήνιο με Φέτελ και Χάμιλτον - Η Ferrari στο προσκήνιο - Σκάει "μεταγραφή";

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο με Φέτελ και Χάμιλτον - Η Ferrari στο προσκήνιο - Σκάει "μεταγραφή";

Τι συμβαίνει στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Σεμπάστιαν Φέτελ: Παραμένει η επιλογή υπ΄ αριθμόν 1 της Ferrari για το μέλλον της Scuderia, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής μηχανικός της ιταλικής εταιρείας, Ματία Μπινότο.

Το τελευταίο διάστημα, έχουν «φουντώσει» οι φήμες που... στέλνουν τον Βρετανό εξάκις παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιούϊς Χάμιλτον, στην Ιταλία, ωστόσο κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου αυτοκινήτου «SF1000», ο Μπινότο ξεκαθάρισε: «Ο «Seb» είναι η πρώτη μας επιλογή, αυτός είναι η προτίμησή μας».

Ο Γερμανός «πιλότος» εντάχθηκε στην Ferrari το 2015 και το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν, όπως και αυτό του Χάμιλτον στην Mercedes. Από το τέλος της περασμένης σεζόν, υπήρξαν φήμες για συζητήσεις μεταξύ του Βρετανού οδηγού και της Scuderia για τη σεζόν του 2021.

«Είμαστε επικεντρωμένοι στους οδηγούς μας, δεν το σκέφτομαι προς το παρόν», πρόσθεσε ο Binotto και συνέχισε: «Είμαστε επικεντρωμένοι στο αυτοκίνητο και τις δοκιμές, θα υπάρξει μια στιγμή για τα υπόλοιπα».

Από την πλευρά του, ο Φέτελ, επεσήμανε: «Όπως είπε ο Ματία, νομίζω ότι είναι καλό να ζούμε την παρούσα στιγμή. Θα έχουμε χρόνο».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έτερος πιλότος της Ferrari, ο Μονεγάσκος, Λουϊ Λεκλέρκ, επέκτεινε πρόσφατα, το συμβόλαιό του με την ιταλική εταιρεία μέχρι το 2024.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags