Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Μάχη" Big-4 για Έλληνα άσο, σκάει μεταγραφή - Μεγάλο "μπαμ" Σαμαρά - Δύο του… Ολυμπιακού η ΑΕΚ!
| 2021-01-21 17:38:00

"Μάχη" Big-4 για Έλληνα άσο, σκάει μεταγραφή - Μεγάλο "μπαμ" Σαμαρά - Δύο του… Ολυμπιακού η ΑΕΚ!

Του Αδέσποτου
"Μάχη" Big-4 για Έλληνα άσο, σκάει μεταγραφή - Μεγάλο "μπαμ" Σαμαρά - Δύο του… Ολυμπιακού η ΑΕΚ!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι ο Έλληνας άσος που ετοιμάζεται για μεγάλη μεταγραφή, ποιους θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ και ποιον… τελείωσε από την ΑΕΚ και πώς έγινε το μεγάλο… μπαμ στον ΟΦΗ.

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα κυριότερα θέματα παρακάτω:

** Βασικός στο Κύπελλο για τον Ατρόμητο ξανά ο Χρήστος Μανδάς. Ο νεαρός γκολκίπερ, που είχε εντυπωσιάσει πριν μερικές εβδομάδες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι όταν είχε μπει αλλαγή στη θέση του τραυματία Ανδρέα Γιαννιώτη, έχει… τραβήξει ήδη πάνω του όλα τα βλέμματα. Ο 19χρονος τερματοφύλακας θεωρείται τεράστιο ταλέντο και ετοιμάζεται για μεταγραφή! Σε μεγάλη ελληνική ομάδα ή στο εξωτερικό το καλοκαίρι…

** Σε συμφωνία με έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό ήρθε ο ΟΦΗ. Ο σύλλογος της Κρήτης συμφώνησε με τον 29χρονο επιθετικό, Λουκ Καστάνιος, που έχει περάσει μεταξύ άλλων από Φέγενορντ, Ίντερ Τβέντε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και Φιτεσε. Καθοριστικό ρόλο στο… μπαμ έπαιξε ο Σαμαράς με τις άκρες που έχει στην Ολλανδία!

Οι Κρητικοί πέρυσι είχαν φέρει κι άλλο ένα μεγάλο όνομα, τον ντε Γκουζμάν, ενώ η καλύτερή τους μεταγραφή ήταν ο Λισάντρο Σεμέδο. Είχε έρθει δανεικός με οψιόν 600.000 ευρώ που δεν μπορούσε να πληρώσει ο ΟΦΗ, ενώ τον παίκτη ήθελε μετά ο Ολυμπιακός. Επίσης το όνομά του είχε ακουστεί για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αλλά η Φορτούνα Σιτάρντ που ανήκει, ζητούσε 2 εκατομμύρια ευρώ.

** Η ΑΕΚ προχώρησε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα ενόψει του καλοκαιριού, καθώς μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει περάσει και από Ολυμπιακό (δεν έπαιξε και έφευγε δανεικός) έκανε καλές σεζόν στο Περιστέρι, έχει ωριμάσει και μπορεί να αντέξει πλέον σε μεγάλη ομάδα. Είναι μία… κλάση πάνω από Σβάρνα!

Όσον αφορά τη μεταγραφή του δεξιού μπακ, η Ένωση φέρεται να έκανε πρόταση στον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, το συμβόλαιο του οποίου επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Το κασέ του δεν είναι υψηλό, περίπου 250.000 ευρώ, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Τον ήθελε ως… μπακ απ του Ραφίνια, αλλά τελικά προτιμήθηκε ο Ντρέντε. Στους Πειραιώτες εάν ερχόταν, θα έπαιρνε 450.000 ευρώ! Τα διπλά δηλαδή από αυτά που ζητάει τώρα στην ΑΕΚ. Άλλο επίπεδο…

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, ο πρώτος που… τελειώνει λόγω Χιμένεθ είναι ο Βασιλαντωνόπουλος. Δεν τον υπολογίζει καθόλου ο Μανόλο, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και ήδη υπάρχουν δύο ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντολή Μελισσανίδη για μεταγραφές από Ελλάδα! Χτυπάει Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ - Χάθηκε σούπερ περίπτωση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags