Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ποιος ΠΑΟ; Για άλλη ομάδα έρχεται Ελλάδα ο Βαγιαννίδης - Γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό ο Γκαρσία!
| 2021-01-25 20:25:00

Ποιος ΠΑΟ; Για άλλη ομάδα έρχεται Ελλάδα ο Βαγιαννίδης - Γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό ο Γκαρσία!

Οι Μιχείες
Ποιος ΠΑΟ; Για άλλη ομάδα έρχεται Ελλάδα ο Βαγιαννίδης - Γι’ αυτό δεν πήγε Ολυμπιακό ο Γκαρσία!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Τι θα γίνει με τον Σισέ στον Ολυμπιακό και γιατί δεν ήρθε το καλοκαίρι ο Λιβάι Γκαρσία στον Ολυμπιακό; Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις με τον Βαγιαννίδη και πότε θα σκάσει η… βόμβα του Γιώργου Σπανού στον Ατρόμητο!

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις από την εκπομπή των… Αδέσποτων του Sportdog.

** Κλείνουν σιγά – σιγά οι αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού. Θα βγει από τη λίστα Europa League  ο Βινάγκρε και τη θέση του θα πάρει ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα πάρει τη θέση του Σουντανί. Κι αν έρθει εξτρέμ θα είναι η τρίτη αλλαγή στη λίστα…

** Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, δεν είναι απαραίτητο πως, για τον Γενάρη, θα συνοδευτεί με αποχώρηση έναν εκ των Σεμέδο, Σισέ ή Μπα. Το ενδιαφέρον από Γαλλία για τον Σισέ είναι υπαρκτό, όμως τον θέλουν δανεικό με ενοίκιο και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός δεν πολύ θέλει, ενώ δεν ξέρουμε αν ισχύουν τα ποσά που ζητούσε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, δηλαδή 10-12 εκατ. ευρώ. Τώρα, αν ερχόταν πρόταση, θα τον έδινε και με λιγότερα!

** Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Λιβάι Γκαρσία στην Ελλάδα. Είναι… παικταράς και το αναγνωρίζουν όλοι πλέον. Έχει τρομερά προσόντα και θα έπαιζε με κλειστά μάτια στον Ολυμπιακό, αν τον είχαν πάρει το καλοκαίρι. Ο παίκτης ήταν αυτός που επέλεξε να πάει στην ΑΕΚ, επειδή του είχε μεταφερθεί πως θα είναι βασικός και ότι τον πιστεύουν. Ενώ σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συμφωνήσει με τη μεταγραφή, αλλά ήθελε κι άλλον εξτρέμ.

** Ο ατζέντης Διαμαντόπουλος, συνεργάτης του Βρύζα, έχει ίσως και σήμερα συνάντηση με τον Παναθηναϊκό για το νέο συμβόλαιο του Καμπετσή. Ο Έλληνας φορ θέλει να μείνει και η πρόταση του Τριφυλλιού είναι στις 100.000 ευρώ!

** Φούντωσαν ξανά τα σενάρια για επιστροφή του Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες δικές μας, ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Ούτε η οικογένειά του. Αλλά ακόμα και να ήθελε ο μικρός, τον Μπόλονι τον ρώτησαν που έχει ήδη δύο δεξιά μπακ; Πώς θα έρθει ο Βαγιαννίδης να είναι τρίτος; Την Ίντερ τη ρώτησαν; ΟΙ Ιταλοί έχουν και τεράστια προβλήματα οικονομικά, καθώς ο Κινέζος… σταμάτησε να πληρώνει.  Παρόλα αυτά, αν έρθει ο Βαγιαννίδης στην Ελλάδα, δεν θα έρθει για τον Παναθηναϊκό. Έχει προτάσεις από τη Γκρόιτερ Φιρτ, μία ομάδα στην Ολλανδία και μία ελληνική που δεν είναι το Τριφύλλι!

** Ας περιμένουμε τι θα γίνει με τον Γιώργο Σπανό. Ας είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί κι άλλοι έχουν πει πως θα αποχωρήσουν, όπως ο Φώτης Κωστούλας στον Παναιτωλικό. Ο Σπανός πάντως έχει βάλει πολλά λεφτά κι έχει χάσει πολλά λεφτά στον Ατρόμητο.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Καραπαπά για Βαρούχα: "Μπαρούφες! Έδωσε τον πιο βρώμικο τίτλο στον ΠΑΟ..." (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags