Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τινάζει τα πλέι οφ στον αέρα ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τιμωρεί - Παίρνει… κεφάλια ο Μαρτίνς!
| 2021-04-18 23:36:00

Τινάζει τα πλέι οφ στον αέρα ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τιμωρεί - Παίρνει… κεφάλια ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει τα πλέι οφ στον αέρα ο Ολυμπιακός - Έτσι τους τιμωρεί - Παίρνει… κεφάλια ο Μαρτίνς!

Οι εξελίξεις στο Λιμάνι και η εικόνα στην Τούμπα που δείχνει πάρα πολλά για τη συνέχεια. Γιατί έχασαν οι Πειραιώτες και το τεστ που βάζει ο Πορτογάλος κόουτς στους ποδοσφαιριστές του. Όποιοι περάσουν τη βάση, θα βρίσκονται στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Ολυμπιακός: Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε όλο και περισσότερο πια, ότι ο αδιάφορος βαθμολογικά και μαθηματικά πρωταθλητής Ολυμπιακός, θα επηρεάσει αρνητικά τα πλέι-οφ. Από την άποψη δηλαδή ότι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο και έτσι, μπορεί να αφήσει βαθμούς σε ματς που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην έχανε.

Για παράδειγμα, το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ θα ήταν το ίδιο, αν οι Πειραιώτες διεκδικούσαν στην Τούμπα το πρωτάθλημα; Ρητορικό το ερώτημα ασφαλώς...

Βέβαια οποία ομάδα έχει πρόβλημα με την παραπάνω κατάσταση, για να το πούμε... λαϊκά, κακό του κεφαλιού της! Ας φρόντιζαν να είναι πιο ανταγωνιστικοί μες στη χρονιά, προκειμένου να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να πάρει... αέρα το πρωτάθλημα από τον Φλεβάρη. Τώρα, θα υποστούν τις συνέπειες, οποίες κι αν είναι αυτές.

Από τη μεριά του, ο Μαρτίνς έχει μια πολύ καλή ευκαιρία μπροστά του. Να δώσει στα πλέι-οφ ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πάρει ιδιαίτερα χρόνο συμμετοχής φέτος, έτσι ώστε να τους αξιολογήσει εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα η αξιολόγηση αυτή θα γίνει σε ανταγωνιστικά παιχνίδια, ντέρμπι και απέναντι σε αξιόλογες ομάδες, κάτι θα που προσφέρει στον Πορτογάλο προπονητή πιο αξιόπιστα συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κράξιμο και τρολάρισμα: "Ολυμπιακοί έγιναν ΠΑΟΚτσήδες! Τί κάνεις ρε Μαρτίνς;" Καρφί για Μπουχαλάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags