Facebook Pixel Πανιώνιος: "Έσκασε" ΤΩΡΑ: Αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη - Στο χείλος του γκρεμού!
| 2021-06-08 12:20:00

"Έσκασε" ΤΩΡΑ: Σοκ για Πανιώνιο, αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη - Στο χείλος του γκρεμού!

Sportdog Team
"Έσκασε" ΤΩΡΑ: Σοκ για Πανιώνιο, αποσύρεται η τροπολογία για τα χρέη - Στο χείλος του γκρεμού!

Εξέλιξη-ΣΟΚ για τον Ιστορικό, καθώς μετά την απόφαση για απόσυρση της τροπολογίας για τη μεταφορά των χρεών, βρίσκεται ένα βήμα πριν την... εξαφάνιση από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πανιώνιος: Μια σοκαριστική είδηση "έσκασε" σήμερα για τους Κυανέρυθρους, καθώς η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να αποσύρει την τροπολογία για την μεταφορά των χρεών στα φυσικά πρόσωπα, με αποτέλεσμα η ομάδας της Νέας Σμύρνης να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο Αυγενάκη και είχε κατατεθεί στη γραμματεία της κυβέρνησης για να τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή εντός του Ιουνίου, αλλά τώρα, ήρθε η απόφαση ΣΟΚ για τον Πανιώνιο σύμφωνα με την οποία αποσύρεται μέχρι νεοτέρας.

Πρόκειται για μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής με την τροπολογία που σχετίζεται με τη μεταβίβαση των χρεών των ποδοσφαιρικών ομάδων προς το Δημόσιο στα φυσικά πρόσωπα.

Μετά από αυτή την απόφαση ουσιαστικά ακυρώνεται η όποια αγωνιστική άνοδος του Πανιωνίου από την Γ’ Εθνική, καθώς το χρέος προς το Δημόσιο αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που δεν μπορεί να του εξασφαλίσει την παρουσία στην Super League 2.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να βοηθήσει άμεσα τον Ιστορικό, τότε η ομάδα θα "καταδικαστεί" στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags