Facebook Pixel Sportdog.gr | Ευαγγελία Συριοπούλου στη Super Κατερίνα: "Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!"
| 2022-10-11 07:16:00

Ευαγγελία Συριοπούλου στη Super Κατερίνα: "Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!"

Sportdog Team
 Ευαγγελία Συριοπούλου στη Super Κατερίνα: "Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα!"

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος συνάντησαν την Ευαγγελία Συριοπούλου στο πολυκατάστημα «Ο Παράδεισος των κυριών», σε ένα διάλλειμα από το γύρισμά της.

Μας μίλησε για το ρόλο της ως Μιράντα στη σειρά, για το μωρό της, τον άντρα της, αλλά και για όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου.

Για το ρόλο της Μιράντας: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα! Όπως έχουμε δει στα πρώτα επεισόδια, αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε λίγα πράγματα. Έχει δείξει μια ανάμνηση που είχε και ένα ξέσπασμα δικό της, που βλέπουμε τη Μιράντα να θυμάται τη στιγμή που ο αστυνόμος Χρηστίδης της παίρνει με τη βία το παιδί της…

Η Μιράντα δεν είχε κρυφή σχέση με τον αστυνόμο, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα αυτές τις λεπτομέρειες, γιατί θα δούμε τα flashback σιγά σιγά, τι έχει συμβεί ακριβώς στη ζωή της. Πάντως είναι ένας άνθρωπος ο οποίος την ταράζει πάρα πολύ συναισθηματικά…

Το παιδί της το έψαξε, δυστυχώς όμως επειδή δεν υπήρχαν ούτε χαρτιά, ούτε πιστοποιητικά, δεν υπήρχε τίποτα, ο αστυνόμος της πήρε με βία το παιδί και είπε ότι θα το δώσει σε μια κυρία, δεν κατάφερε ποτέ να βρει αυτό το παιδί και είναι ο μεγάλος της καημός… Ήταν κορίτσι».

Όσον αφορά στην Μιράντα και τον Ντίνο: «Η Μιράντα έχουμε δει ότι είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο, είναι ο κρυφός της πόθος, κάπως σαν να μην το έχει πει ούτε στον ίδιο της τον εαυτό, γιατί έτσι έχει συνηθίσει και η ίδια. Δεν ξέρω τι θα συμβεί ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο ανθρώπους. Ο Ντίνος είναι ερωτευμένος με μία άλλη κοπέλα, την Αμαλία. Εκείνη προς το παρόν μόνο πληγώνεται απ’ όλο αυτό που βλέπει».

Για τη σκηνή που την δυσκόλεψε περισσότερο, έως τώρα: «Η δυσκολότερη σκηνή έως τώρα είναι αυτό το flashback, γιατί είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη σκηνή. Το κλάμα αυτό που είδατε ήταν πραγματικό κλάμα, δεν ήταν ψεύτικο. Έφυγα και εξαντλήθηκα, ήταν μια σκηνή που γυρίζαμε 10 λεπτά κι εγώ εξαντλήθηκα».

Για το λίγο μηνών μωρό της: «Δεν ήταν δύσκολος ο αποχωρισμός, τώρα για τη δουλειά με το παιδί, γιατί το έφτιαξα πολύ ωραία, δεν έγινε βίαια και τελευταία στιγμή… Το παιδί μου είπε πρώτα μαμά, με τον άντρα μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε 12 χρόνια μαζί, είμαστε σαν παντρεμένοι… Θα δούμε… με την βάπτιση, μπορεί…».

Για όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου«Καταδικάζω κάθε μορφή βίας απ’ όπου κι αν προέρχεται. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ελπίζω να ρίξει φως σ’ αυτές τις υποθέσεις που είναι πολύ σκοτεινές. Είμαστε δίπλα σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν πονέσει πάρα πολύ… Εμένα δε μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο, κι αν μου συνέβαινε εννοείται ότι θα μιλούσα. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μένουν κρυφά…

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Ο Δημήτρης Λιννάδης ήταν δάσκαλός μου στο Εθνικό και έχω συνεργαστεί κιόλας, αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο. Είναι πολύ λεπτά ζητήματα αυτά, πρέπει να μιλήσουν οι κατάλληλοι. Όταν μιλάμε για ψυχές που έχουν πονέσει έτσι, πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη να μιλήσει και να ρίξει φως».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags