Facebook Pixel Το σότο για τον πυρετό του Καλάθη, τα ...μανταλάκια των πρωταθλητών και το γατάκι που έγινε φόβητρο!
| 2017-06-08 23:45:00

Τα ...μανταλάκια των πρωταθλητών και το γατάκι που έγινε φόβητρο!

Sportdog Team
Τα ...μανταλάκια των πρωταθλητών και το γατάκι που έγινε φόβητρο!

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ...

Τρία πράγματα συνέβησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ:

* Ξαναθυμήθηκε ο Γκιστ πώς παίζεται το μπάσκετ.

* Βγήκε το Πόλτεργκαϊστ απ' τον Μάικ Τζέιμς και μπήκε στους παίκτες του Ολυμπιακού.

* Πήραν τηλέφωνο τον Γιαννακόπουλο από τη Σουηδική Ακαδημία Επιστημών και του ανακοίνωσαν ότι η κλινική όπου νοσηλεύτηκε ο Καλάθης κερδίζει το Νόμπελ Ιατρικής για το 2017!

Ε ναι ρε παιδιά, αλήθειες να λέμε. Παίκτης που ψήθηκε στον πυρετό όλο το χθεσινό εικοσιτετράωρο και ήταν νοσοκομείο με τους ορούς, πώς διάολο βρέθηκε να τρέχει σήμερα σαν διαόλι, να χώνει δύο(!) τρίποντα και να υποχρεώνει τον Βασίλη Σπανούλη σε εμφάνιση αθλητή του εφηβικού; Ή αξίζει το Νόμπελ στην κλινική ή φάγαμε όλοι σότο που λένε και οι αλογομούρηδες.

Βοηθήσανε βέβαια και οι παίκτες του Ολυμπιακού που σήμερα δεν είχανε δάχτυλα, είχανε μανταλάκια! Ούτε να την πασάρουν μπορούσαν την μπάλα, ούτε να την κουλαντρίσουν, ούτε να τη σουτάρουν. Τη εξαιρέση του Γκριν βεβαίως, αλλά πόσα να βάλει κι αυτός πια όταν όλοι γύρω του παρέπαιαν; Ψηλοί, κοντοί γαρύφαλλα, τίποτε δεν δούλευε στην ομάδα. Άντε να βάλω τη φιλοτιμία του Πρίντεζη, άντε να προσθέσω την διάθεση για άμυνα του Παπανικολάου (θύμισε Γιαννάκη στα νιάτα του σε ορισμένες στιγμές), άντε και κάτι μπουνίδια του Γιανγκ κι από εκεί και πέρα τίποτε άλλο. Ως κι ο Μιλουτίνωφ, αυτή η μεγάλη μορφή του μπάσκετ που του χρόνου θα κονομάει είκοσι εκατομμύρια δολάρια από τους Spurs είπε να πάρει μια μέρα ρεπό…

Μη λησμονήσουμε όμως τον Γκιστ. Σήμερα θύμισε τον παίκτη που κατάπινε τους αντιπάλους στην άμυνα και τους έκανε κουτούς στην επίθεση. Δεν ξέρω πού είχε πάει βόλτα στους άλλους τελικούς, δεν ξέρω αν έχει όντως σπάσει δυο πλευρά και παίζει με ειδική ζώνη όπως ακούγεται, αλλά σήμερα είδαμε τον Γκιστ φόβητρο και όχι τον Γκιστ γατάκι. Θα έχει ενδιαφέρον αν θα τον ξαναδούμε στο Φάληρο εντός τριημέρου ή ήταν απλώς μια έκλαμψη.

Υ.Γ. 1: Η διαιτησία έκανε μερικές χαζομαρίτσες, αλλά έγερνε τόσο πολύ το γήπεδο που δεν είχαν καμία ουσιαστική σημασία.

Υ.Γ. 2: Άμα συνεχίσει με την ίδια διάθεση ο Παππάς, θα γίνει βασικός στην εθνική Ελλάδος.

Υ.Γ. 3: Ωραία η έμπνευση του Πασκουάλ με τις ψηλές πεντάδες. Αναρωτιέμαι αν θα την ξαναβγάλει απ' το μανίκι την Κυριακή.

Υ.Γ. 4: Κανείς δεν δικαιούται να προσβάλλει τους φίλαθλους, επικαλούμενος κούραση των παικτών του Ολυμπιακού και τέτοιες μπούρδες. Επειδή έπαιξαν δυο ματς παραπάνω στην Πόλη;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags