Facebook Pixel Φοβερή "επίθεση" Ραπτόπουλου σε Μακ και τρελές ατάκες για Κλάους - "Να πέφτεις από το παράθυρο"!
| 2017-08-19 22:15:00

Είναι να πέφτεις από το παράθυρο!

του Κωστή Ραπτόπουλου
Είναι να πέφτεις από το παράθυρο!

Ξέσπασμα του Θεσσαλονικιού δημοσιογραφού για τον Σλοβάκο που τον χαρακτηρίζει... «προβληματικό»! Γιατί δεν πρέπει να πάρουν τον Βιεϊρίνια - Τι πιστεύει για Μπίσεσβαρ;

Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει στόπερ και δύο καλά 8άρια, σε κάθε παιχνίδι στο σκορ θα είναι 0-1 ημίχρονο και 2-1 τελικό, 2-0 ημίχρονο και 2-2 τελικό, 1-0 ημίχρονο και Χ τελικό.

Το παιχνίδι εναντίον της Έστερσουντ απέδειξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Βιεϊρίνια και κανένα εξτρεμοειδές. Δεν φάνηκε ο ΠΑΟΚ ότι είχε σοβαρό πρόβλημα στα χαφ, γιατί ήταν πολύ άδυναμη η αντίπαλός του. Φάνηκε κουρασμένη από τα πολλά παιχνίδια και χωρίς ρυθμό. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ είχε την πολυτέλεια κάποια στιγμή να παίξει μόνο με έναν χαφ και να μην το πληρώσει. Αφού δεν το εκμεταλλεύτηκαν αυτό στις αντεπιθέσεις οι αντίπαλοί του, είναι ανάξιοι κριτικής.

Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο παρουσίασε σοβαρά προβλήματα ανάπτυξης. Και πήγε να φορτώσει από τις γραμμές έναν Πρίγιοβιτς που δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό. Ο Μπίσεσβαρ είναι ο ποιοτικότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να τον καλύψει με χαμάληδες και να του δώσει λιγότερα μέτρα δημιουργίας μέσα στο γήπεδο. Να τον βάζει περισσότερο στην περιοχή, γιατί είναι καλός εκτελεστής, κι όχι να κάνει πολλά μέτρα με την μπάλα στα πόδια. Ο Μπίσεσβαρ είναι μέτριος αθλητής, αλλά καλός ποδοσφαιριστής. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να τον εκμεταλλευτούν δίνοντάς του λιγότερα μέτρα και μαρκαρίσματα και όχι να κουβαλάει την μπάλα για τόσα πολλά μέτρα.

Mvp του αγώνα ήταν ο Τσίμιροτ και αν δεν έκαναν τη βλακεία ο Ρέι με τον Λέοβατς, ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ο Μακ είναι προβληματικός, παίζει μόνο πάνω στη γραμμή, παλιομοδίτικο το παιχνίδι που έκανε και φόρτωνε συνεχώς με σέντρες. Ποτέ δεν έκανε κίνηση προς τα μέσα, προβληματίζει διαχρονικά με την απόδοσή του και ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής. Κάποια στιγμή ο Ενρίκε θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αν συνεχίσει έτσι ο Μακ.

Όσον αφορά τον Πρίγιοβιτς, έκανε πολύ ωραία κίνηση στο πρώτο γκολ, αλλά αυτά τα έκανε και ο Κλάους στα καλά του. Δεν λέει κάτι αυτό. Γενικά δεν τον βλέπω σε καλή κατάσταση, όμως φαίνεται ότι είναι σε τροχιά βελτίωσης. Εκείνον που δεν βλέπω καλά είναι τον Μακ, που είναι προβληματικός.

Τέλος, αν μείνει ο Κλάους στην ομάδα, τότε θέλεις να χωρίσεις μια γυναίκα, εκείνη σου αρρωσταίνει, λυπάσαι να τη διώξεις, εκείνη τελικά κάθεται στο σπίτι, γίνεται 200 κιλά και, στο τέλος, γκρινιάζει κιόλας! Είναι για να πέφτεις από το παράθυρο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags