Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο ΠΑΟΚ έβγαλε όλο το κόμπλεξ του και αποζητούσε την τιμωρία του!
| 2017-12-10 11:25:00

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε όλο το κόμπλεξ του και αποζητούσε την τιμωρία του!

Sportdog Team
 Ο ΠΑΟΚ έβγαλε όλο το κόμπλεξ του και αποζητούσε την τιμωρία του!

Και με τον τελειωμένο Παναθηναϊκό... φοβικός ο ΠΑΟΚ!
 

Έχω τοποθετήσει στο ράφι των ιστορικών γεγονότων την προηγούμενη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για τον ΠΑΟΚ και γνωρίζουν συνειδητά το DNA του δεν πρέπει να ξεχνούν ποτέ το εν λόγω παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπυ που προδίδει, που ερμηνεύει το παρελθόν του ΠΑΟΚ. Και εξηγεί γιατί αυτή η ομάδα μένει μακριά από τίτλους και σταθερά απογοητεύει τον κόσμο της.

Τελευταία ημέρα του Μαϊου 2017, ημέρα Κυριακή, και βγαίνει στο γήπεδο ένας ελλιπής Παναθηναϊκός. Απέναντι στον αιώνιο με τα ψυχοτραυματικά του κουσούρια ΠΑΟΚ που χρειάζεται τη νίκη για να τερματίσει στην πρώτη θέση των play- offs. Και τι έγινε; Την ίδια ώρα η ΑΕΚ πέρασε 2-1 από την Νέα Σμύρνη και ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε 1-0 και 2-1 έχασε στα τελειώματα των καθυστερήσεων 3-2 από τον Παναθηναϊκό των... Ευαγγέλου, Πίσπα, Χατζηγιοβάννη, Μαρινάκη. Ενώ τραυματισμένοι αντικαταστάθηκαν στον αγώνα οι Κουλιμπαλί, Ρέις.

Μπισεσβάρ 1-0 στο 20, Λουντ 1-1 στο 27, Ενρίκε 2-1 στο 68, Λουντ 2-2 στο 79 και πριν φύγουν οι παίκτες στα αποδυτήρια ο Κλωναρίδης βρίσκει τον Μολίνς, ο οποίος με κεφαλιά κάνει το 2-3 (φώτο).

Ποια είναι η αλήθεια εκείνου τον παιχνιδιού; Ο ΠΑΟΚ έβγαλε όλο το κόμπλεξ του και αποζητούσε την τιμωρία του. Τι άλλο να πεις; Το δύσκολο θα πεις, το σκληρό, όχι το χαβαλεδιάρικο «Έλα, μωρέ, και τι έγινε, μία ήττα ήτανε... ». Όχι! Δεν ήταν μόνο μία ήττα.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός τυπικά συνεχίζει στο πρωτάθλημα. Είναι τελειωμένος και αγωνιστικά, όχι μόνο οικονομικά. Κι όμως, ακόμα και το φάντασμα του Παναθηναϊκού το υπολογίζουν στον ΠΑΟΚ. Και καλά κάνουν. Όχι γιατί... φοβούνται ένα ναυάγιο, το ναυάγιο του Παναθηναϊκού, αλλά... τρέμουν τον διαχρονικό ΠΑΟΚ.

Τι παίζει για Παναθηναϊκό και Μυτιληναίο, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags