Facebook Pixel Ούτε ο Αμπράμοβιτς δεν θα έμπαινε στον Παναθηναικό με ζημιά 90 εκατ. - Sportdog.gr
| 2017-12-12 10:20:00

Ούτε ο Αμπράμοβιτς δεν θα έμπαινε στον ΠΑΟ με ζημιά 90 εκατ. - Αστεία o Θεοδωρόπουλος!

Sportdog Team
Ούτε ο Αμπράμοβιτς δεν θα έμπαινε στον ΠΑΟ με ζημιά 90 εκατ. - Αστεία o Θεοδωρόπουλος!

Η λύση είναι μόνο μία, να βάλει κάποιος τα πακέτα.

Πετυχημένος επιχειρηματίας και ένας ευκατάστατος οικογενειάρχης είναι ο κύριος Θεοδωροπουλος που έχει κονομήσει από γαριδάκια και κρουασάν, με γειά του και χαρά του.Του αρέσει και η κάμερα, όχι πως ο άνθρωπος έβαλε της κρέμες και τα αρώματα του πριν εμφανιστεί, μάλλον πριν τον εμφανίσουν όσοι είναι στο κόλπο κι όσοι αφελείς τσιμπήσουν ως τον νέο σωτήρα του Παναθηναϊκού.

Ούτε ο Αμπράμοβιτς, με ποινικό μητρώο αρχιδολοφόνου και με δις στην άκρη από ανομολόγητες πηγές, δεν θα πλησίαζε σήμερα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή, μία εταιρεία κοντά στα 85-90 εκ. ζημιά. Όχι! Θα γινόταν επενδυτής  στον Παναθηναϊκό ένας Αμπράμοβιτς και όποιος έχει πακέτα να αγοράσει τον Σκορπιό και την Σπετσοπούλα, όμως μόνο αν θαρρούσε πώς θα κονομήσει.

Ο κύριος chipitas Θεοδωρόπουλος είναι φίλος του Παναθηναϊκού και έχει επαφές με τον Αλαφούζο. Γνωρίζει άραγε που βρίσκονται οι μετοχές της ΠΑΕ, εκτός από το 38% προσωπικά του Αλαφούζου; Σε ποιόν ανήκει π.χ. η offshore στην Κύπρο. Μη βάζουμε στο λογαριασμό το 10% του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχει κανένας ερασιτέχνης, τον υπολογίζει μονάχα ο... Τσίπρας που θα φτιάξει το γήπεδο στο Γουδή.

Με «πλάνο αλά Αλαφούζου» του 2012 παρουσιάζεται η προσπάθεια (;), η πρωτοβουλία (;) Θεοδωρόπουλου. Δηλαδή; Να μπει στο παιχνίδι ο κόσμος, ο λαός του Παναθηναϊκού και να τσοντάρει για να καλυφτεί η χασούρα με τα δις που ξοδεύτηκαν. Και να ρεφάρει η ομάδα και με τη βοήθεια των... παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Και να βγει από το κάδρο ο Αλαφούζος.

Θυμίζω ότι ο Αλαφούζος πριν ακόμα αναλάβει επίσημα είχε εμφανίσει «σχέδιο» μετά από έρευνα, σύμφωνα με το οποίο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι τόσοι πολλοί που μπορούν χωρίς Μαρινάκηδες και Σαββίδησες να εξυγιάνουν οικονομικά την ΠΑΕ. Αυτά δεν τα λες ούτε στα μικρά παιδιά. Αυτά δεν γίνονται.

Κι αν θα γίνουν με μπροστινό τον Θεοδωρόπουλο, ας ελπίσουμε να γίνουν νόμιμα. Με διαφάνεια. Όχι με προσκλήσεις  μαϊμού, με συνδρομές και διαρκείας περίεργες για να μένει εκτός κόλπου η εφορία.

Μέχρι σήμερα δεν μαζεύτηκαν περισσότερες από 20 χιλιάδες ευρώ στην περίφημη «Επιτροπή Σωτηρίας» μετά το φευγιό Αλαφούζου. Χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για το μισό μηνιάτικο των στελεχών της ΠΑΕ, των συνεργατών ακόμα του μεγαλομετόχου Αλαφούζου.

Πολύ σωστά, λοιπόν, ο κύριος Σπύρος Θεοδωρόπουλος λέει ότι δεν υπάρχουν «μαγικές λύσεις». Δηλαδή; Υπάρχει μόνον η λύση να βάλει κάποιος τα πακέτα. Όλα τα άλλα με παλαιμάχους ποδοσφαιριστές και εράνους των φιλάθλων είναι αστεία για κατσαρά γέλια.

''Άνθρωπος των ευκαιριών'' ο Chipitas για Παναθηναϊκό, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags