Facebook Pixel Sportdog.gr | Θυμίζει ΠΑΟΚ με νοοτροπία γειτονιάς ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί να το γυρίσει με την ομάδα που έχει
| 2018-02-21 10:50:00

Θυμίζει ΠΑΟΚ με νοοτροπία γειτονιάς ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί να το γυρίσει με την ομάδα που έχει

Sportdog Team
Θυμίζει ΠΑΟΚ με νοοτροπία γειτονιάς ο Ολυμπιακός - Δεν μπορεί να το γυρίσει με την ομάδα που έχει

Τι να την κάνει τη νίκη στην Τούμπα; Δεν την έχει ανάγκη!!! 

Για χρόνια πολλά οι γάβροι, και με το δίκιο τους, το διασκέδαζαν με τους φουκαράδες παοκτσήδες. Που ένα καημό είχαν, να κερδίσουν στην Τούμπα τον Ολυμπιακό. Η ψύχωση. Ας μην έκανε ταμείο η ομάδα για μια χρονιά ακόμα. Ας μην έπαιρναν πρωτάθλημα, και κύπελλο. Ας έχαναν μέσα στην Τούμπα από την Κωλοπετεινίτσα. Νίκησε η ομαδάρα τον Ολυμπιακό; Η χρονιά δεν πήγε στράφι, αφού κατάφεραν τον άθλο να δείρουν τον Ολυμπιακό οι περήφανοι γι' αυτό οι παοκτσήδες για μια φορά ακόμα. Κλασική νοοτροπία ομάδας συνοικίας. Γειτονιάς.

Σήμερα το έργο άλλαξε, φαίνεται. Σήμερα όπου ο μεν ΠΑΟΚ σταθεροποιείται στην κορυφή της βαθμολογίας, ο δε Ολυμπιακός είναι εκτός κόλπου. Στόχος του ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον να κερδίσει τον Ολυμπιακό για να ξεχαρμανιάσει από την οπαδική μαστούρα, αλλά για να διατηρηθεί στην πρωτιά. Τους τρεις βαθμούς θέλει και από τον Ολυμπιακό, όπως από τον Πλατανιά, την Κασσιόπη και σία.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δείχνει να του ταιριάζει σήμερα το πολυφορεμένο κοστούμι του ΠΑΟΚ. Φοβερό! ''Παοκτσήδικα συμπτώματα'' άρχισε να εκδηλώνει ο μόνιμος πρωταθλητής, αμέσως μετά το τρίποντο από τον λιπόθυμο Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Στον Ολυμπιακό ζούνε και αναπνέουνε για το ματς της Κυριακής στην Τούμπα.

Τι να την κάνει τη νίκη ο Ολυμπιακός; Δεν την έχει ανάγκη!!! Ο ΠΑΟΚ, ναι, έχει ανάγκη τη νίκη για να αλλάξει, αν αλλάξει DNA και εξελιχθεί σε αληθινή ομάδα με μέταλλο πρωταθλητσμού. Ο Ολυμπιακός αυτό που έχει ανάγκη είναι να ξαναφτιαχτεί, από την αρχή. Το στοίχημα είναι χαμένο τούτη τη σαιζόν, ακόμα και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην έδρα του. Τα ζάρια μίλησαν, οριστικά, αμετάκλητα. Με την ομάδα που έχει ο Ολυμπιακός δεν μπορει να κάνει την ανατροπή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags