Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρωτοφανές αυτό που γίνεται στην Τούμπα - Εκεί τελειώνουν όλα, λείπει ο άρχοντας απ’την ΑΕΚ!
| 2018-03-11 12:30:00

Πρωτοφανές αυτό που γίνεται στην Τούμπα - Εκεί τελειώνουν όλα, λείπει ο άρχοντας απ’την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Πρωτοφανές αυτό που γίνεται στην Τούμπα - Εκεί τελειώνουν όλα, λείπει ο άρχοντας απ’την ΑΕΚ!

Το πάει για ζημιά στον Λουτσέσκου ο Χιμένεθ στη μάχη των Δικεφάλων.
 

Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα είναι το μεγαλύτερο φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Δεν θυμάμαι ποτέ εδώ και πολλά χρόνια, να γίνεται ένα παιχνίδι που να κρίνει τον τίτλο και να μην μετέχει ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός.

Αυτό είναι πρωτοφανές. Πάντα ένας από τους δύο «αιώνιους» ήταν στο κόλπο για το πρωτάθλημα.

Φέτος έχουμε το πρωτότυπο, να διεκδικούν τίτλο ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και οι άλλοι δύο να είναι στην απέξω. Πολλοί μου ζητούν εκτιμήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν υπάρχει καμία εκτίμηση. Δεν ρισκάρω να κάνω πρόβλεψη.

Το ματς είναι ανοιχτό για όλα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι, ότι το παιχνίδι ξεκινά από “Χ” και αυτό λέει πολλά. Η ΑΕΚ λοιπόν βολεύεται με ισοπαλία.

Αν την πάρει έχει εξασφαλίσει σχεδόν τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη. Αυτό σημαίνει, ότι θα ανοιχτεί και θα αφήσει χώρους στην ΑΕΚ
Η Ένωση έχει μία εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Αλλά μην ξεχνάμε, ότι της λείπει ο άρχοντας Τσιγκρίνσκι.

Ο Χιμένεθ είναι σίγουρο, ότι θα παίξει το 3-5-2 και αν ο Λουτσέσκου ανεβάσει πολύ ψηλά την ομάδα του και πιέσει από τη σέντρα και κάτω, τότε η ΑΕΚ θα βρει την ευκαιρία να βγει την κόντρα και να κάνει τη ζημιά.

Κάπου εκεί... τελειώνουν όλα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags