Facebook Pixel Sportdog.gr | Tο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχω δει αυτό που έκανε ο Κομίνης, oύτε στο Κωλοπετινίτσα-Άσπρα Χώματα!
| 2018-03-12 09:35:00

Tο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχω δει αυτό που έκανε ο Κομίνης, oύτε στο Κωλοπετινίτσα-Άσπρα Χώματα!

του Νίκου Αλέφαντου
Tο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχω δει αυτό που έκανε ο Κομίνης, oύτε στο Κωλοπετινίτσα-Άσπρα Χώματα!

Το διαλύσατε, αντί για μεταγραφές παικτών, πάρτε δικηγόρους.

Το ματς στην Τούμπα ξεκίνησε προσεκτικά, και οι δύο ομάδες σκέπτονταν να μην χάσουν, ειδικά η ΑΕΚ που τη συνέφερε η ισοπαλία. Είδα 22 παίκτες που ήταν μικρών δυνατοτήτων, άλλα χρόνια ειδικά οι παίκτες της ΑΕΚ δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από το προπονητήριο της ΑΕΚ. Δύσκολα να δεις προσωπική ενέργεια στο ματς, τους κλείνανε. Το ματς πήγαινε για ισοπαλία.

Για το γκολ αν είναι οφ σάιντ δεν έχω γνώμη διότι δεν είμαι ειδικός. Ο κανονισμός είναι διφορούμενος.

Το να λέει όμως έπειτα από πολλή ώρα ο διαιτητής στα αποδυτήρια ότι μετράει το γκολ, είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που θα μπορούσα να δω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα τόσες δεκαετίες που βλέπω ποδόσφαιρο. Και μάλιστα ύστερα από την μπούκα του Σαββίδη.

Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ύστερα από κουβέντα με τον βοηθό διαιτητή. Το ακύρωσε πεντακάθαρα, το είδαμε, ήταν φανερό τι κινήσεις έκανε. Είναι γελοιότητα εκ μέρους του διαιτητή να δείχνει σέντρα στην αρχή και να λέει γκολ, μετά να πηγαίνει στον επόπτη και να το ακυρώνει, και πολύ αργότερα στα αποδυτήρια να λέει ότι τελικά ήταν γκολ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ούτε σε ματς Κωλοπετινίτσα - Άσπρα Χώματα!

Άμα ήταν μάγκας ο διαιτητής να το έλεγε από την αρχή «αγνοώ τον βοηθό και το παίρνω πάνω μου». Η ΑΕΚ με το δίκιο της γιατί να έβγαινε έξω να συνεχίσει έπειτα από την μπούκα του Σαββίδη και την κωμωδία στα αποδυτήρια με την αλλαγή απόφασης του διαιτητή.

Το διαλύσατε το ποδόσφαιρο. Και έχουν και οι διαιτητές μεγάλη ευθύνη. Με το παραμικρό πάνε στα αποδυτήρια. Αφήστε ρε τα ματς να παιχτούν μέσα στο γήπεδο. Τενεκεδάκι να τους πετάξεις πίσω τους, ακούν το θόρυβο και τρέχουν.

Το βρήκαμε τώρα, να κρίνονται τα ματς στα δικαστήρια. Το διαλύσατε το ποδόσφαιρο. Αντί για μεταγραφές παικτών να κάνετε μεταγραφές δικηγόρων... Δεν γίνονται σε άλλα μέρη του κόσμου αυτά.

Για τον Κιβρακίδη του Ατρόμητου που λένε ότι θέλει ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός, καλύτερα να μη μιλήσω...

Ο Ατρόμητος πάντως είναι πολύ καλή ομάδα και αν είχε μια σεντερφοράρα θα μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος. Μόνο ένας σπουδαίος σέντερ φορ του έλειπε.

Ωστόσο δύσκολα μπορεί να σταματήσει τώρα τον ΠΑΟΚ χωρίς τους τρεις δανεικούς του ΠΑΟΚ διότι αλλάζει πολύ η ομάδα χωρίς αυτούς.

Όπως και ο Παναθηναϊκός δεν πιστεύω ότι μπορεί να σταματήσει την ΑΕΚ. Θα είναι η αυτοκτονία του αιώνα αν δεν νικήσει η ΑΕΚ αυτόν τον Παναθηναϊκό- όσο φιλότιμα και αν τη δουλεύει την ομάδα ο Ουζουνίδης.

Και ένα σχόλιο για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας σε όλα τα επίπεδα, αλλά ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός, ήταν γρήγορος, με συνδυασμούς, έβαλε 4 γκολ και μπορούσε να βάλει και άλλα. Ορεξάτοι οι παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν, ο Μάρτινς ειδικά, ο Φορτούνης.

Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε ο Μιραλάς να πάρει την μπάλα νταηλίκι και να χτυπήσει το πέναλτι. Κύριε, αν θέλεις να βάλεις το πρώτο σου γκολ επιτέλους, παίξε μπάλα και βάλε το. Τα πέναλτι τα χτυπάει ο Ανσαριφάρντ που αυτή είναι η εντολή του προπονητή και κυνηγάει και τη θέση του πρώτου σκόρερ. Αλλά είναι καλό παιδί ο Ανσαριφάρντ και έκανε το κορόιδο.

Ο Πλατανιάς δεν είχε κακούς παίκτες φέτος, αλλά ήταν αδούλευτος, χωρίς τακτική, ανύπαρκτοι οι προπονητές που πέρασαν από εκεί φέτος. Ανεξέλεγκτη ομάδα, χωρίς τακτική.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags