Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένοι στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση - Γιατί πάνε... απευθείας τελικό - Τι φοβερό θα γίνει στο ΟΑΚΑ
Μπάσκετ
| 2018-04-12 12:50:00

Τρελαμένοι στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση - Γιατί πάνε... απευθείας τελικό - Τι φοβερό θα γίνει στο ΟΑΚΑ

του Pick n' Scroll
Τρελαμένοι στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση - Γιατί πάνε... απευθείας τελικό - Τι φοβερό θα γίνει στο ΟΑΚΑ

Το... απίστευτο που συνέβη και πανηγυρίζουν σαν τρελοί στην Ένωση.

Η κλήρωση του φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε και αυτό,που ήθελαν στην ΑΕΚ (αλλά δεν έλεγαν δημόσια) έκατσε. Τους έπεσε, δηλαδή, στον ημιτελικό η Μούρθια. Οχι ότι η ισπανική ομάδα είναι κακή. Κάθε άλλο. Για να φθάσει εδώ, άλλωστε, που έφθασε κάτι σημαίνει.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ταιριάζει περισσότερο στους «κιτρινόμαυρους». Δεν είναι τόσο αθλητική, όσο η Λούντβιγκσμπουργκ και η Μονακό. Η Μούρθια είναι ομάδα που έχει ελάχιστους Αμερικάνους. Στηρίζεται περισσότερο σε παίκτες από τη Λατινική Αμερική. Εχει Βραζιλιάνους, Αργεντίνο, αλλά και παίκτη από τον Αγιο Δομίνικο. Εχει και υλικό από τις κάτω χώρες, τον Βέλγο Τούμπα και τον Ολλανδό Κλουφ, που είχε περάσει και από το Ρέθυμνο. Εχει και Αγγλο, τον Οβι Σόκο, ο οποίος είχε παίξει παλιότερα στα Τρίκαλα.

Ο Βραζιλιάνος Αουγκούστο Λίμα είναι το μεγάλο της αστέρι. Ο σέντερ, που έχει περάσει από τη Ρεάλ, τη Μάλαγα, αλλά και από το πρωτάθλημα της Κίνας. Η Μούρθια είναι στη μέση του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά η εν λόγω λίγκα είναι πολύ καλύτερη από τη δική μας.

Η ΑΕΚ είναι ικανοποιημένη που θα παίξει στον ημιτελικό με τη Μούρθια, αλλά θα πρέπει να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και όχι αυτόν, που έδειξε χθες με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Εκεί που έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. 

Μία σημαντική διαφορά σε σχέση με χθες θα είναι ο κόσμος. Με τη Μούρθια ο κόσμος θα κρέμεται σαν τσαμπιά, ενώ χθες στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags