Facebook Pixel Sportdog.gr | Δε θα ξεπεράσουν ποτέ τους Αρειανούς - Μαγκιά η ΑΕΚ, με... φίλους ο ΠΑΟΚ - Ευνοημένος ο Λουτσέσκου
| 2018-04-18 10:15:00

Δε θα ξεπεράσουν ποτέ τους Αρειανούς - Μαγκιά η ΑΕΚ, με... φίλους ο ΠΑΟΚ - Ευνοημένος ο Λουτσέσκου

του Κωστή Ραπτόπουλου
Δε θα ξεπεράσουν ποτέ τους Αρειανούς - Μαγκιά η ΑΕΚ, με... φίλους ο ΠΑΟΚ - Ευνοημένος ο Λουτσέσκου

Σκύλιασε ο τελειωμένος Πλατανιάς, καλά κλαίγεται ο Χιμένεθ.

Οι ΠΑΟΚτσήδες ό,τι και να γίνει δεν θα μπορέσουν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ της καθόδου των Αρειανών. Αυτό μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως η μεγαλυτερη εκδρομή.

Από εκεί και πέρα, δεν πιστεύω ότι η ΑΕΚ έχει προκριθεί. Τυχαίνει η ΑΕΛ να βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της για φέτος. Είναι μία ομάδα που θεωρούσα κακή στην αρχή του πρωταθλήματος, τώρα όμως είναι στο ζενίθ της φόρμας της.

Βλέποντας το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, είδα ότι δυσκολεύτηκε να ανοίξει την άμυνα των Κρητικών. Ζορίστηκε επίσης στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Είναι φυσιολογικό να είναι πεσμένη η ΑΕΚ. Και τόσο που άντεξε είναι άθλος γι' αυτήν.

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι ύπουλο το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λάρισα. Αυτές οι δύο συγκυρίες και όταν υπάρχει το τέλος του πρωταθλήματος μεγάλο ρόλο παίζουν οι δυνάμεις και η αντοχή. Το ματς με τη Λάρισα μπορεί να γίνει ντέρμπι.

Εγώ επιθυμώ να γίνει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Μόνο τότε θα κατέβω στην Αθήνα. Αν γίνει ΠΑΟΚ-Λάρισα, τι να πάω να κάνω; Θα ξενερώσει και ο κόσμος. Κανείς δεν το θέλει. Ούτε οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες δεν το θέλουν. Είμαι υπέρ της ΑΕΚ για να δω καλό τελικό.

Θέλω να δω τα κοουτσαρίσματα των δύο προπονητών. Ο ένας πήρε ελάχιστα πράγματα από τη διοίκησή του. Μιλάω για τον Χιμένεθ. Ο άλλος ναι μεν δεν του ήρθε κάποια τρομερή μεταγραφή τον Γενάρη, αλλά ο ΠΑΟΚ βρήκε μπροστά του πέντε... φίλους που δεν είχε ο Χιμένεθ.

Ακόμα και ο τελειωμένος Πλατανιάς έπαιξε σαν σκύλος απέναντι στην ΑΕΚ. Οπότε η ΑΕΚ πήρε όλα τα ματς με τη μαγκιά της, ενώ ο ΠΑΟΚ βρήκε και φίλους μπροστά του.

Σε πιθανό τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα φανεί ποιος είναι ο πιο μάγκας προπονητής, ποιος έχει το εξυπνότερο στήσιμο και προσαρμογή απέναντι στον αντίπαλο.

Ο Λουτσέσκου είναι ο πιο ευνοημένος προπονητής στην Ελλάδα από πλευράς διοίκησης. Έχει σοβαρότατα άλλοθι και δικαιολογίες, αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η καλύτερή του... Γιατί ο ΠΑΟΚ είχε τριπλάσιο μπάτζετ από την ΑΕΚ και διαιτησία ευνοϊκή, όπως και η Ένωση φυσικά. Αν σε ματς που φαίνονταν φιλικά έχανε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ θα είχε σοβαρό πρόβλημα ο Λουτσέσκου, ο οποίος τη βγάζει πούδρα τώρα... Ζάχαρη που λέμε.

Ο Χιμένεθ κλαίγεται δικαιολογημένα. Ο Ρουμάνος είναι φιλοτομαριστής. Του έκατσε καλά η βάρκα. Αν μπορούσε να πάει και αυτός στο συλλαλητήριο, θα πήγαινε. Αν κάνει τώρα τρεις νίκες και ο ΠΑΟΚ χάσει το πρωτάθλημα στις δικαστικές αίθουσες, αυτός θα πάρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και πριμ κατάκτησης του τίτλου. Θα είναι και ήρωας, ότι του έκλεψαν το πρωτάθλημα.

Εγώ δεν θα πω, τώρα, αν το άξιζε η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και νοοτροπία. Θα πω όμως, ότι από τους δύο προπονητές, το άξιζε ο Χιμένεθ.

Αν παιζόταν στα ίσια το πρωτάθλημα χωρίς δικαστήρια και το έχανε ο Χιμένεθ, δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα. Στον Λουτσέσκου θα είχαν πολλά να του πούνε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags