Facebook Pixel «Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό ο ΜακΛιν - Φεύγουν από τον Παναθηναϊκό Ρίβερς και Λοτζέσκι!
| 2018-06-06 16:58:00

Αυτοί «τελειώνουν» από ΠΑΟ και Ολυμπιακό ακόμα κι αν πάρουν μόνοι τους το πρωτάθλημα!

του Pick n' Scroll
Αυτοί «τελειώνουν» από ΠΑΟ και Ολυμπιακό ακόμα κι αν πάρουν μόνοι τους το πρωτάθλημα!

Ένας «κόκκινος» και δύο «πράσινοι». Δεν το... σώζουν με τίποτα!

Ουδείς ξέρει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το αν θα υπερισχύσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Τόσο οι «ερυθρόλευκοι», όμως, όσο και οι πρωταθλητές πάνω-κάτω ξέρουν πώς θα κινηθούν για το ρόστερ τους ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται με τίποτα να κρατήσει τον Τζαμέλ ΜακΛιν, ακόμη και αν ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ πάρει μόνος του το πρωτάθλημα. Ο ΜακΛιν έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια, αλλά δεν είναι το στυλ του παίκτη που θέλουν οι Πειραιώτες για τη φροντ-λάιν τους.

«Και γιατί τον πήραν τότε;» είναι η ερώτηση που προκύπτει εύλογα. Γιατί την τελευταία στιγμή, την τελευταία ώρα, ο Κεμ Μπιρτς άσκησε τον όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του και πήγε στους Ορλάντο Μάτζικ. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν πολλοί διαθέσιμοι ψηλοί και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήθελε παίκτη που να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Και έτσι πήρε τον ΜακΛιν. Ο τελευταίος δεν έχει αποδειχθεί «πατάτα», έχει βοηθήσει, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει κάτι καλύτερο. Και κυρίως πιο ταιριαστό στον τρόπο παιχνιδιού του. 

Κάτι ανάλογο ισχύει για τον Παναθηναϊκό και με τους Κέισι Ρίβερς και Ματ Λοτζέσκι. Ο πρώτος βοήθησε πολύ τις δύο πρώτες χρονιές, αλλά φέτος και μετά από ένα σημείο δεν... βλέπεται. Αν κάνει δυναμικό φινάλε στους τελικούς, ίσως το σώσει. Αλλά και πάλι δύσκολα θα είναι του χρόνου κάτοικος ΟΑΚΑ. 

Αυτός που δεν θα μείνει με τίποτα είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Δεν είναι ο παίκτης που ήταν στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Οι καλές του στιγμές στον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες και είναι δεδομένο ότι του χρόνου θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Μετά από τόσα προβλήματα που έχει περάσει ο καλός του εαυτός ανήκει πλέον στο παρελθόν. Μπορεί να δώσει λύσεις μέσα σε ένα ματς, αλλά οι μεγάλες ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό θέλουν διάρκεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags