Facebook Pixel «Κλέψαμε» τη λίστα του Μπλατ - Αυτούς φέρνει στον Ολυμπιακό
| 2018-07-10 15:55:00

«Κλέψαμε» τη λίστα του Μπλατ - Αυτούς φέρνει στο ΣΕΦ - Ο «σίγουρος», δύο εναλλακτικές και... ΝΒΑ

του Pick n' Scroll
«Κλέψαμε» τη λίστα του Μπλατ - Αυτούς φέρνει στο ΣΕΦ - Ο «σίγουρος», δύο εναλλακτικές και... ΝΒΑ

Χτυπάει παντού ο κόουτς. Ρεπορτάζ με ονόματα στο Sportdog. 

Ο Ολυμπιακός είναι στην τελική ευθεία για να κλείσει τις θέσεις «1» και «2». Εκεί, όπου έχει ήδη τους Βασίλη Σπανούλη, Γιάνις Στρέλνιεκς, Βαγγέλη Μάντζαρη και Ουίλιαμς-Γκος.

Ο στόχος του είναι ο Πιέρια Χένρι και τις τελευταίες μέρες οι Πειραιώτες είναι σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Τόφας, όπου ανήκει ο Αμερικάνος. Τον τελευταίο θέλουν και η Ζαλγκίρις με την Γκραν Κανάρια, αλλά ο ίδιος προτιμάει τον Ολυμπιακό και το έχει πει στους ανθρώπους της Τόφας.

Με τον παίκτη οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει, ενώ έχει μιλήσει μαζί του ο Ντέιβιντ Μπλατ. Οι δυο τους ήταν αντίπαλοι στο τουρκικό πρωτάθλημα πέρυσι με τον Αμερικάνο μάλιστα να κερδίζει δύο φορές την Νταρουσάφακα, όπου ήταν προπονητής ο νέος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Επειδή μεταγραφές είναι και όλα γίνονται, ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει στο μυαλό του εναλλακτικές επιλογές. Αν η Τόφας δεν δώσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό, ο Ισραηλινός προπονητής θα ενεργοποιήσει τις άλλες λύσεις που έχει στο μυαλό του.

Μία από αυτές, από τις πιο λαμπερές, είναι ο Πάου Ρίμπας, ο οποίος βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα από το 2015. Είναι γκαρντ που μπορεί να παίξει και στις τρεις περιφερειακές θέσεις. Δεν είναι καθαρός σκόρερ, αλλά είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. 

Ο Nτέιβιντ Μπλατ έχει επίσης στην ατζέντα του το όνομα του Τέιλορ Ρότσεστι, που ήταν στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και δύο περιπτώσεις από το ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags