Facebook Pixel Ράντολφ, Ουάιτ, Μπράουν και... Τόμας για "τεσσάρι" στον Παναθηναϊκό!
| 2018-07-27 17:00:00

Τέσσερις βόμβες έτοιμες να εκραγούν για το «4» του Παναθηναϊκού - Χωρίς αντίπαλο το τριφύλλι

του Pick n' Scroll
Τέσσερις βόμβες έτοιμες να εκραγούν για το «4» του Παναθηναϊκού - Χωρίς αντίπαλο το τριφύλλι

 Ποια θα ρίξει ο Δημήτρης, τι θέλει ο Τσάβι;

 

Η αγωνία για το «4άρι» του Παναθηναϊκού ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο όσο περνάνε οι μέρες. Ο κόσμος της ομάδας έχει... τρελαθεί, βλέποντας να παρελαύνουν ονόματα, όπως του Ράντολφ και του Ντέρικ Μπράουν.

Αμφότεροι είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά προς το παρόν έχουν συμβόλαια με Ρεάλ και Εφές, αντίστοιχα. Αναμένεται, όμως, να μείνουν ελεύθεροι, παίρνοντας αποζημίωση. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι δύο παίκτες είναι ακριβοί για το βαλάντιο του Παναθηναϊκού.

Πιο ταιριαστός στο οικονομικό κομμάτι είναι ο Ντεσόν Τόμας, που έπαιξε πέρυσι με επιτυχία στην Μακάμπι. Ο Αμερικανός δεν είναι καλός αμυντικός, αλλά είναι αξιόλογος σουτέρ, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από Ευρωλίγκα.

Εμπειρία, που δεν έχει ο Οκάρο Ουάιτ, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στόχος των «πρασίνων» για την θέση του πάουερ φόργουορντ.  Το θέμα με τον πρώην άσο του Άρη είναι ότι έχει συμβόλαιο με τους Καβαλίερς και η ομάδα του Κλίβελαντ θα αποφασίσει στις 5 Αυγούστου αν θα τον κρατήσει ή όχι. Αν δεν το κάνει, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει τύχη να τον πάρει, όμως και πάλι δεν θα είναι σίγουρο ότι θα τον αποκτήσει.

Αυτές είναι οι επικρατέστερες επιλογές για την θέση «4». Αν υπάρξει κάποια άλλη, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Και αυτό γιατί οι ποιοτικές λύσεις στην αγορά δεν είναι πολλές. Είναι αυτές, που αναφέραμε βασικά, αυτές, που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα κλείσει την θέση «2-3» με τον Ματ Λοτζέσκι. Και μπορεί να πάρχουν καλύτεροι παίκτες από τον Λοτζέσκι, όπως ο Νάναλι, αλλά στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι έχουν ήδη ξεφύγει οικονομικά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags