Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Ράντολφ; Ο Πασκουάλ «ψάχτηκε» για αστέρι της Μπάρτσα και τον… εκτελεστή του Ολυμπιακού!
| 2018-07-31 17:32:00

Ποιος Ράντολφ; Ο Πασκουάλ «ψάχτηκε» για αστέρι της Μπάρτσα και τον… εκτελεστή του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Ποιος Ράντολφ; Ο Πασκουάλ «ψάχτηκε» για αστέρι της Μπάρτσα και τον… εκτελεστή του Ολυμπιακού!

Ιδού η πράσινη λίστα! Γιατί δεν έσκασε η βόμβα στο «4»;

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με ιδανικό τρόπο το ρόστερ του, παίρνοντας τον ΝτεΣόν Τόμας και ανανεώνοντας την συνεργασία του με τον Ματ Λοτζέσκι. Για την θέση «4» υπήρχε μεγάλη αγωνία με τον κόσμο της ομάδας να περιμένει μεγαλύτερο όνομα.

Μετά την απόκτηση, όμως, του Γιώργου Παπαγιάννη, το ενδεχόμενο πολύ μεγάλου ονόματος δεν υπήρχε, αφού είχε ξεπεραστεί το μπάτζετ. Οχι, πάντως, ότι ο Τόμας δεν είναι καλό όνομα. Πιο τρανταχτό είναι π.χ. από του Οκάρο Ουάιτ, που για μέρες ολόκληρες φάνταζε ως ο μεγάλος στόχος.

Πιο μεγάλο όνομα του Τόμας δεν είναι από αυτά του Ντέρικ Μπράουν και του Αντονι Ράντολφ. Αλλά οι δύο αυτοί παίκτες ήταν απίθανο να έρθουν στον Παναθηναϊκό, αφού το κασέ τους ειναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αν δεν έπαιρνε τον Τόμας ο Παναθηναϊκός, θα πήγαινε ίσως σε ακόμη πιο φτηνές λύσεις. Του είχε προταθεί ο Ρακίμ Σάντερς, ο οποίος έπαιξε την χρονιά, που μας πέρασε, στην Μπαρτσελόνα, και παλιότερα στην Αρμάνι. Ο 28χρονος ψηλός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα στον ώμο του, γεγονός που δεν του επέτρεψε να παίξει πάνω από 15 ματς στην φετινή Ευρωλίγκα. Μέτρησε 8,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,5 κλέψιμο με τους ”Μπλαουγκράνα”.

Στο μυαλό του Τσάβι Πασκουάλ υπήρχε κάποια στιγμή και ο Μουχαμάντ Φαγιέ, ο οποίος έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Προμηθέα, ενώ στη «πράσινη» λίστα υπήρχαν και δύο παίκτες με θητεία στη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ.

Όσον αφορά τον 32χρονο Σενεγαλέζο φόργουορντ, προφανώς όλοι τον… έμαθαν για τα καλά στα περσινά παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου σε ματς στο ΣΕΦ σημείωσε 17 πόντους. Ο Φαγιέ πάντως είναι πλέον δικός μας άνθρωπος υπό την έννοια ότι βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2012, παίζοντας διαδοχικά σε Ικαρο Καλλιθέας, Πανελευσινιακό, Ρέθυμνο και Προμηθέα.

Αυτό που κρατάμε πάντως, είναι ότι Πασκουάλ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την τροπή, που πήραν τα πράγματα, αφού πήρε έναν παίκτη, που ήθελε, για τον επιπλέον  λόγο ότι είχε συνεργαστεί μαζί του στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Το κόλπο της χρονιάς στον ΠΑΟ με παικταρά του ΠΑΟΚ! - Υπογράφουν δύο, απίθανο σενάριο για εξτρέμ

Τρελή φήμη για το «κονέ» με Μολέντο, απίστευτη «αρπαγή» - Αυτός ο χαφ «κλείνει» - «Ντου» για 5 μπαμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags