Facebook Pixel Πίσω από τις βόμβες Δημήτρη - Χοντρό παρασκήνιο με Σπανούλη, επανασύνδεση-φωτιά και... Τεόντοσιτς
| 2018-08-08 15:10:00

Πίσω από τις βόμβες Δημήτρη - Χοντρό παρασκήνιο με Σπανούλη, επανασύνδεση-φωτιά και... Τεόντοσιτς

του Pick n' Scroll
Πίσω από τις βόμβες Δημήτρη - Χοντρό παρασκήνιο με Σπανούλη, επανασύνδεση-φωτιά και... Τεόντοσιτς

Θα βάλει ξανά τα πράσινα ο V-Span; Ποιος κινεί όλα τα νήματα; 

Από τα πράγματα που δε θα ήθελε να έχει κάνει ποτέ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι η επίθεση που είχε εξαπολύσει κατά του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ, τον Μάιο του 2015. Το έχει μετανοιώσει, όχι μία, αλλά χιλιάδες φορές, κάτι που επεσήμανε στη μεγάλη του συνέντευξη στο SDNA. Είπε, μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ότι αν κάποιον παίκτη θα ήθελε πίσω στον Παναθηναϊκό, είναι ο Βασίλης Σπανούλης, κάτι, βέβαια, που δεν μπορεί να γίνει με τίποτα πλέον.

«Εχω ζητήσει από τον ίδιο αρκετές φορές συγγνώμη, γι' αυτό και έχω κάνει δημόσια τοποθέτηση, ζητώντας συγγνώμη γι' αυτό το περιστατικό. Όταν κάνεις χίλια πράγματα την ημέρα, λογικό είναι ότι και κάποια θα σου βγουν λάθος», είπε στη συνέντευξή του στο SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είναι τόσο μετανιωμένος και στεναχωρημένος γι' αυτό που δεν ξέρουμε αν έστειλε χρόνια πολλά στον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού, χθες που έκλεισε τα 36 του χρόνια.

Στη μεγάλη του συνέντευξη το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε και για μία άλλη μεγάλη κόντρα που είχε ανοίξει με τον γνωστό ατζέντη, Νίκο Λότσο. Η κόντρα είχε ανοίξει το 2012, όταν ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Νίκος Λότσος είχε πάρει από το ΟΑΚΑ τους Κώστα Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκα, Μάικ Μπατίστ και Στράτο Περπέρογλου, οδηγώντας τους σε άλλες ομάδες. Το είχε κάνει αυτό γιατί βρήκε για τους πελάτες του μεγαλύτερα συμβόλαια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το κράτησε αυτό και είχε διακόψει τις σχέσεις του με τον συγκεκριμένο ατζέντη. Ο χρόνος, όμως, γιατρεύει πολλά πράγματα, στο επαγγελματικό κομμάτι τα συναισθήματά σου κάποια στιγμή πρέπει να τα βάζεις στην άκρη και έτσι από πέρυσι οι καλές σχέσεις επανήλθαν. Με τον Νίκο Λότσο να στέλνει στον Παναθηναϊκό, τόσο τον Θανάση Αντετοκούνμπο, όσο και τον Ντίνο Μήτογλου.

Η μεγάλη συνέχεια δόθηκε φέτος με την μετακόμιση του Ιωάννη Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ηταν, μάλιστα, τόσο λεπτοί οι χειρισμοί από τον κορυφαίο ατζέντη της χώρας, που από τον Ολυμπιακό δεν εκδηλώθηκε η παραμικρή δυσαρέσκεια. Δυσαρέσκεια προς τον ατζέντη και τους χειρισμούς του εννοούμε και όχι προς τον παίκτη. 

Ο Νίκος Λότσος πήγε επίσης φέτος στον Παναθηναϊκό τον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά και συνέχεια αναμένεται να υπάρξει, αν όχι τώρα, το επόμενο καλοκαίρι. Ο γνωστός ατζέντης έχει πλούσιο πελατολόγιο, στο οποίο υπάρχει και ο Μίλος Τεόντοσιτς... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags