Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα στην Ευρωλίγκα, χαμός από παικταράδες - «Ντου» από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;
| 2018-09-13 14:50:00

Απίστευτα πράγματα στην Ευρωλίγκα, χαμός από παικταράδες - «Ντου» από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;

του Pick n' Scroll
Απίστευτα πράγματα στην Ευρωλίγκα, χαμός από παικταράδες - «Ντου» από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;

Δεν έχει γίνει ξανά τέτοιο σκηνικό, τι θα κάνουν οι «αιώνιοι».

Η Ευρωλίγκα ξεκινάει σε ένα μήνα και πολλοί είναι οι σπουδαίοι παίκτες που δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα. Είναι μάλιστα το πρώτο καλοκαίρι που τόσο μεγάλος αριθμός παικταράδων είναι στο ταμείο ανεργίας.

Θέλετε ονόματα; Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε... Ο Κέισι Ρίβερς είναι ένα από αυτά. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κατά κάποιο τρόπο δικαιώνει την απόφαση του «τριφυλλιού» να μη συνεχίσει μαζί του. Ανεργοι είναι επίσης τρεις πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, ο Ερικ Γκριν, ο Χόλις Τόμπσον και ο Πάτρικ Γιανγκ.

Ο Λευκορώσος γίγαντας, που έπαιξε στη Μακάμπι, Αρτσιόμ Παραχούσκι, είναι μαζί με τον Τζέιμς Ογκουστίν και τον Οκάρο Ουάιτ, τρεις σπουδαίοι ψηλοί, που δεν τους έχει ζητήσει ακόμη κάποια ομάδα.

Μία μεγάλη καλαθομηχανή, ο Σόνι Ουίμς, ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο μπασκετικό του προορισμό, μετά τη θητεία του στην Εφές.

Και πόσοι ακόμη ποιοτικοί παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι σε λίγες μέρες, όταν αρχίσουν τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ. Ελληνικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, από πλευράς Παναθηναϊκού τουλάχιστον. Ισως, όμως, να υπάρξει από τον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει σταματήσει η φημολογία που θέλει τους Πειραιώτες να ψάχνουν για έναν συμπληρωματικό ψηλό. Για έβδομο ξένο, δηλαδή. 

Εχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έναν πολύ αθλητικό ψηλό και ίσως μέσα στον επόμενο μήνα προχωρήσει σε κάποια κίνηση και αφού θα έχουν ολοκληρωθεί τα «κοψίματα» του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρομερό: «Μπλεγμένος» και ο Σκίμπε, γιατί τον «στέλνουν» - Τρελές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags