Facebook Pixel Παικταράς ο Τσάμπαν, αλλά προτιμάει... Πέιν ο Μπλατ - Παίζει ανατροπή με Χάρις, φωτιά από Στρέλνιεκς
| 2018-09-14 14:41:00

Παικταράς ο Τσάπμαν, αλλά προτιμάει... Πέιν ο Μπλατ - Παίζει ανατροπή με Χάρις, φωτιές ο Στρέλνιεκς

του Pick n' Scroll
Παικταράς ο Τσάπμαν, αλλά προτιμάει... Πέιν ο Μπλατ - Παίζει ανατροπή με Χάρις, φωτιές ο Στρέλνιεκς

Έρχεται... τσουνάμι στον Ολυμπιακό μετά τη Μάλαγα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος και εντυπωσιακός στο χθεσινό φιλικό με τη Μάλαγα, την οποία κέρδισε με 94-77. Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν... μισοί, καθώς έλειπαν οι διεθνείς τους και ο Ουίλιαμς-Γκος με τον Αγραβάνη. Μιλάμε για τον Τίμα, τον Στρέλνιεκς, τον Πρίντεζη, τον Παπανικολάου, τον Μάντζαρη και τον Βεζένκοφ, ο οποίος χθες νίκησε με τη Βουλγαρία τη Γαλλία του Μπατούμ.

Ο Ουίλιαμς-Γκος έμεινε στην Αθήνα, καθώς ήταν ταλαιπωρημένος από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Αγραβάνης μετράει αντίστροφα για να επανέλθει από τον σοβαρό του τραυματισμό.

Για να λέμε, όμως, την αλήθεια, και η Μάλαγα εμφανίστηκε αποδεκατισμένη. Από τους βασικούς παίκτες, αγωνίστηκαν ο Ντίεθ, ο Σουάρεθ και οι δύο πρώην του Ολυμπιακού, ο Ρόμπερτς με τον Ουίλτζερ. Οι δύο τους μάλιστα ήταν και οι καλύτεροι των Ισπανών. 

Απουσίασαν από τους Ανδαλουσιάνους, λοιπόν, ένα σωρό πολύ καλοί παίκτες. Τέτοιοι είναι οι διεθνείς Σαλίν (Φινλανδία), Λεζόρ (Γαλλία), Βατσίνσκι (Πολωνία), Μιλοσάβλιεβιτς (Σερβία), Σερμαντίνι (Γεωργία) και οι Ισπανοί Ντίαθ και Φερνάντεθ. Βεβαίως, η Μάλαγα δεν έχει την ίδια δυναμική, που είχε μέχρι πέρυσι, αφού πλέον δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός, όπως και να έχει, πάντως, έπαιξε στο μοτίβο που θα παίζει. Πολύ γρήγορα, εκτέλεση στην επίθεση σε πρώτο ή δεύτερο χρόνο, η εντολή του Μπλατ είναι να μην μένει πολύ η μπάλα στα χέρια.

Ηρθε μάλιστα και χθες η δήλωση του Γιάνις Στρέλνιεκς να ρίξει φωτιά σε όσα αναφέρθηκαν για την περυσινή σεζόν: «Με την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό το μπάσκετ που θα παίζουμε σε σχέση με πέρυσι, θα είναι η μέρα με τη νύχτα. Πέρυσι, παίζαμε ένα κλασικό παλιομοδίτικο μπάσκετ, αλλά φέτος θα είναι πιο μοντέρνο, πιο... αμερικανικό, πιο γρήγορο και με πολλά ένας με έναν. Μέχρι στιγμής, ο καθένας προσπαθεί να βρει τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο Λετονός γκαρντ.

Από τον χθεσινό Ολυμπιακό, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε τόσο ο Μάνι Χάρις, όσο και ο Κλιντ Τσάπμαν. Δύο παίκτες που βοηθάνε στην προετοιμασία. Ο Χάρις, πρώην παίκτης της ΑΕΚ, έχει κάποιες πιθανότητες να μείνει, αν και στη θέση του ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Ο Τσάπμαν ήταν εντυπωσιακός χθες, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει ο Ολυμπιακός. Ξέρει πολύ μπάσκετ, αλλά οι Πειραιώτες στις θέσεις των ψηλών, αν θα πάρουν έναν παίκτη, αυτός θα είναι πολύ αθλητικός. Ενώ ο Τσάπμαν δεν είναι... 

Αν θα πάρουν έναν παίκτη, θα είναι σαν τον Αντριαν Πέιν, που είχε πέρυσι ο Παναθηναϊκός, ή σαν τον Βινς Χάντερ της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Παλάβωσαν» όλοι με την παικτάρα του Μπλατ που είχε 100% ευστοχία - Σκεφτείτε τι έχει να γίνει...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags