Facebook Pixel Όλα τούμπα στον ΠΑΟ, έτσι το γύρισε ο Δημήτρης - Φουλ για Φάιναλ Φορ με απίστευτη «μπλόφα»
| 2018-09-27 16:00:00

Όλα τούμπα στον ΠΑΟ, έτσι το γύρισε ο Δημήτρης - Φουλ για Φάιναλ Φορ με απίστευτη «μπλόφα»

του Pick n' Scroll
Όλα τούμπα στον ΠΑΟ, έτσι το γύρισε ο Δημήτρης - Φουλ για Φάιναλ Φορ με απίστευτη «μπλόφα»

Τρομερές εξελίξεις στον Εξάστερο. Τι έγινε πίσω από τις κουρτίνες.

Για μήνες ολόκληρους ήταν στο προσκήνιο ο πόλεμος ανάμεσα στον εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τον Παναθηναϊκό. Αν καθίσουμε να αραδιάσουμε τι διεμείφθη ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα χρειαστούν χιλιάδες λέξεις.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε τρομερά παράπονα από τη διοργανώτρια αρχή και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν, καταφερόταν εναντίον του Ζόρντι Μπερτομέου. Με αποτέλεσμα οι τιμωρίες να έρχονται η μία μετά την άλλη και προς το τέλος της ιστορίας ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού να απειλήσει ότι θα πάρει την ομάδα του και θα την πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, είχε κάνει και σχετικό ραντεβού με ανθρώπους της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Οι μήνες πέρασαν, στο μεταξύ έγιναν ενέργειες να εξομαλυνθεί η κατάσταση και εν τέλει «τέλος καλό, όλα καλά» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Ζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται στις εκδηλώσεις για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και μάλιστα τα είπε σε εξαιρετικό κλίμα με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το νεότερο της υπόθεσης είναι ότι οι τιμωρίες πάγωσαν. Κάτι που σημαίνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπορεί να μπαίνει κανονικά στο ΟΑΚΑ και να βλέπει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, όσον αφορά στα πρόστιμα, οι «πράσινοι» ό,τι πλήρωσαν, πλήρωσαν. Το υπόλοιπο ποσό που απομένει, πάγωσε, όπως πάγωσε, καθώς αναφέραμε και η απαγόρευση εισόδου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα.

Αυτό, που μένει πλέον είναι να δούμε την αντιμετώπιση της διαιτησίας στον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές είχαν πολλά παράπονα, κυρίως πέρυσι, και ήταν ένας βασικός λόγος της διαμάχης των δύο πλευρών. Η λογική λέει ότι θα ισιώσει το πράγμα με τον Παναθηναϊκό να είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ. 

Εν των μεταξύ, είναι πολλοί εκείνοι που ακόμη έχουν την απορία αν οι «πράσινοι» όντως θα πήγαιναν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μία απορία, όμως, που έχει εύκολη απάντηση. Κατ' αρχάς υπάρχουν οικονομικές ρήτρες και μάλιστα μεγάλες για να φύγεις από την Ευρωλίγκα. Από κει και πέρα, όμως, θα πήγαινε ο παντοδύναμος Παναθηναϊκός να παίξει σε μία διοργάνωση με ομάδες, που θα τις κέρδιζε από τα αποδυτήρια; Με ομάδες σαν την Ντιζόν και την Οστάνδη; Η απάντηση είναι όχι. 

Από την άλλη, βέβαια, και η Ευρωλίγκα δεν θα ήθελε να χάσει με τίποτα ένα τεράστιο μέγεθος, όπως ο Παναθηναϊκός. Μία από τις κορυφαίες ομάδες όλων των εποχών, μία ομάδα που έχει κατακτήσει έξι κούπες. Και επειδή τα πάντα είναι πολιτική, οι δύο πλευρές έβαλαν νερό στο κρασί τους και η κοινή τους πορεία θα συνεχίσει σα να μην συνέβη τίποτα...
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φούντωσαν οι φήμες για Δημήτρη - Τι γίνεται με Αλαφούζο-Παϊρόζ - Εξελίξεις που θα κάνουν πάταγο

Αυτός έχει «τρελάνει» τον Πασκουάλ - Πάει να γίνει μεγάλο «μπαμ» - Τα πάνω-κάτω με τον... φευγάτο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags