Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη-φωτιά: Απόψε πήραν μεταγραφή - Αυτοί έβγαλαν «μάτια» - Ένας «ερυθρόλευκος», ένας του ΠΑΟΚ
| 2018-09-30 22:55:00

Αποκάλυψη-φωτιά: Απόψε πήραν μεταγραφή - Αυτοί έβγαλαν «μάτια» - Ένας «ερυθρόλευκος», ένας του ΠΑΟΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη-φωτιά: Απόψε πήραν μεταγραφή - Αυτοί έβγαλαν «μάτια» - Ένας «ερυθρόλευκος», ένας του ΠΑΟΚ

Διαβάστε τα ονόματα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr

Το μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι μόνο για στην Ελλάδα αλλά και συνολικά στην Ευρώπη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr πάρα πολλοί ήταν οι σκάουτερ και οι μάνατζερ από το εξωτερικό που ήρθαν στο Φάληρο για να δουν από κοντά το παιχνίδι.

Άλλωστε, είχαν ένα… γεμάτο διήμερο στην χώρα μας, καθώς οι περισσότεροι το Σάββατο το βράδυ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να τσεκάρουν τα ταλεντάκια του Παναθηναϊκού και σήμερα πήγαν στο Γ. Καραϊσκάκης για το ντέρμπι της αγωνιστικής.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του sportdog.gr, στο γήπεδο βρέθηκε άνθρωπος της Ραπίντ Βιέννης αλλά και της Βέρντερ Βρέμης, με τους Γερμανούς πάντως να μην έχουν κάποιον συγκεκριμένο στην ατζέντα τους, αν και από πέρυσι παρακολουθούσαν στενά τον Χατζηγιοβάννη.

Στο Φάληρο βρέθηκε επίσης το βράδυ της Κυριακής μέλος της Μπασάκσεχίρ, η οποία ψάχνει χαφ, αλλά και δύο Ιταλοί για την Σαμπντόρια που δύσκολα μπορεί να τα… σκάσει για παίκτη Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και τη Μίλαν, η οποία την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Εκτός όμως των απεσταλμένων των ομάδων τα ονόματα των οποίων διέρρευσαν στον Τύπο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr υπήρχαν και άλλοι, οι οποίοι θέλησαν να κρατήσουν την παρουσία της κρυφή και οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα έχοντας στην ατζέντα τους συγκεκριμένα ονόματα παικτών, τόσο από τον ΠΑΟΚ όσο και τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες που έχουν… γυαλίσει και οι οποίοι ήδη έχουν εμπειρία τόσο στο υψηλό με τις ομάδες τους όσο και στην Ευρώπη με τις μικρές Εθνικές, είναι οι Λημνιός (που έπαιξε για 70 λεπτά και ήταν εξαιρετικός για την αποστολή που του είχε αναθέσει ο Λουτσέσκου) και Τσιμίκας, οι οποίοι τα πήγαν μάλιστα αρκετά καλά στο ντέρμπι, ενώ «συνωστισμός» υπήρχε στις εξέδρες και για τον παίκτη-αποκάλυψη, Μαντί Καμαρά.

Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν βασικότατος στο ντέρμπι και τα πήγε αρκετά καλά, κερδίζοντας κι άλλους… πόντους στο χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξενέρωσε ο Φορτούνης στην αλλαγή του – Δείτε την αντίδρασή του όταν τον έβγαλε ο Μαρτίνς!

Ξέσπασε ο Πασχαλάκης - Δεν... υπάρχει αυτό που έκανε μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags