Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίζει μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πανηγυρίζει ο Μπλατ - «Δώρο» από Παναθηναϊκό
| 2018-09-30 22:39:00

Παίζει μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πανηγυρίζει ο Μπλατ - «Δώρο» από Παναθηναϊκό

του Pick n' Scroll
Παίζει μεταγραφή-έκπληξη στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό πανηγυρίζει ο Μπλατ - «Δώρο» από Παναθηναϊκό

Πώς ο... Παπαπέτρου κάνει τους Πειραιώτες να τρίβουν τα χέρια τους;

Ολες οι ομάδες δεν είναι ικανοποιημένες από το ρόστερ τους. Πάντα κάτι τους λείπει. Ετσι και ο Ολυμπιακός. Εχει πλούσιο έμψυχο δυναμικό, αλλά θα ήθελε κάτι περισσότερο. Και ειδικά ο κόσμος είναι αυτός που ζητάει. Οι Ολυμπιακοί θα ήθελαν έναν ακόμη πλέι-μέικερ στην ομάδα τους, αλλά κυρίως έναν ψηλό. Το ενδεχόμενο απόκτησης ψηλού δεν έχει αποκλειστεί. Τώρα, που έχουν αρχίσει τα «κοψίματα» στο ΝΒΑ, ίσως γίνει κάποια κίνηση.

Πάντως, ο Ντέιβιντ Μπλατ μπορεί να είναι χαρούμενος, μετά το Γκομέλσκι Καπ, για έναν λόγο: την παρουσία του Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος με ελληνικό διαβατήριο δεν είναι ένας απλός παίκτης στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Είναι εκείνος που αποκτήθηκε για να δίνει ποιοτικές ανάσες στον Γιώργο Πρίντεζη. Ο τελευταίος παραμένει σε υψηλότατο επίπεδο, αλλά όπως είναι φυσικό, οδεύοντας στα 34 του, δεν έχει τις ίδιες αντοχές. Δεν έχει τις ίδιες δυνάμεις.

Ο Βεζένκοφ αποκτήθηκε για να τον βοηθάει και στην Μόσχα τα πήγε μία χαρά. Δεν είναι μόνο ότι έβαλε το νικητήριο καλάθι στον μικρό τελικό με την Ούνιξ. Είναι η γενικότερη παρουσία του και κυρίως το γεγονός ότι είναι αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι, που θα είναι το μεγάλο ατού του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θέλουν να παίζουν γρήγορα, να κερδίζουν τα παιχνίδια από την επίθεση και ο Βούλγαρος είναι μανούλα σε αυτό το στυλ. 

Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου ο Βεζένκοφ δεν ήταν στα πλάνα του Ολυμπιακού, αλλά μπήκε μόλις ο Ιωάννης Παπαπέτρου άρχισε να παίρνει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Ο Βούλγαρος είναι 23 ετών, έχει ελληνικό διαβατήριο και είναι μία από τις αγωνιστικές επενδύσεις της ομάδας του Πειραιά, η οποία γνωρίζει την πραγματικότητα: ότι οι διαθέσιμοι ποιοτικοί Ελληνες παίκτες το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ελάχιστοι. Μόνο ο Σλούκας δηλαδή. Οπότε αυτούς που έχει τους προσέχει σαν τα μάτια της.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερό σχόλιο Γεωργίου: Ποια γκαντεμιά; Ανίκανοι Χασάν και Γκερέρο - Με απογοήτευσε ο Λουτσέσκου - Ρε Ποντένσε;

Φήμη-βόμβα για ΠΑΟ - Έδωσαν τα χέρια - Πότε αλλάζει διοίκηση η ΠΑΕ - Θα τρελαθεί ο κόσμος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags