Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κατσουράνης και ο… Γκάρι Λίνεκερ και ο Οφρυδόπουλος στην κοσμάρα του!
| 2018-11-12 22:05:00

Ο Κατσουράνης και ο… Γκάρι Λίνεκερ και ο Οφρυδόπουλος στην κοσμάρα του!

Sportdog Team
Ο Κατσουράνης και ο… Γκάρι Λίνεκερ και ο Οφρυδόπουλος στην κοσμάρα του!

Πως από την… απόλυση του «Κατσουρ» έφθασε η Παναχαϊκή στην παραίτηση Μπακαλάρου.

Ένας οπαδός, όταν η ομάδα του έχει χάσει, μέσα στη στεναχώρια και τη σύγχυσή του, «δικαιούται» να μην ξέρει τι λέει. «Δικαιούται» να είναι άδικος, άστοχος, μεροληπτικός στη κριτική του.

Τον συμπονάς όταν λέει άλλα αντ΄ άλλων, επειδή ακριβώς είναι ταραγμένος.

Όταν, όμως, ο προπονητής της ομάδας σου δηλώνει ικανοποιημένος για την… ήττα της, είναι να τρελαίνεσαι! Διέπραξε κάτι τέτοιο ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Είπε, μεταξύ άλλων, μετά την απώλεια των τριών βαθμών (0-1) στη Φιλιππούπολη από τον Απόλλωνα:

«Τα παιδιά σήμερα έκαναν το καλύτερο παιχνίδι τους, από τα τρία προηγούμενα. Για 80 λεπτά είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες… Είναι προτιμότερο να παίζουμε καλά και να χάνουμε κάποιες φορές, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και να προβληματιζόμαστε όταν δεν παίζουμε καλά και νικάμε…».

Σε ποιο γήπεδο κοουτσάριζε ο Οφρυδόπουλος και είπε αυτά που είπε; Ο άνθρωπος δεν ήταν στη Φιλιππούπολη, σε κάποιο άλλο γήπεδο ήταν και ό,τι ξεστόμισε μάλλον αφορούσε κάποια… ακαδημία ποδοσφαίρου, που αρκείται στη χαρά του παιχνιδιού και δεν νοιάζεται για την νίκη.

Είναι τρίτος χρόνος του Οφρυδόπουλου στην Πάτρα κι ακόμη… δεν ξέρει σε ποια ομάδα εργάζεται. Ούτε Καλλίπολη, ούτε Ιωνικός (με το συμπάθειο) είναι η Παναχαϊκή για να «φιλοσοφεί» και να νομίζει ο προπονητής της ότι άλλη μια φορά θα τη σκαπουλάρει από τις ευθύνες του. Κι αυτός κι ο άλλος θεωρητικός της νέας (μπρρρ) Παναχαϊκιώτικης εποχής Κώστας Κατσουράνης.

Έχουμε και λέμε για τις άτοπες δηλώσεις του Οφρυδόπουλου. Στα πρώτα 30’ λεπτά της χθεσινής αναμέτρησης, ενώ είχε δεχθεί γκολ η Παναχαϊκή, ούτε καν υποψία φάσης είχε δημιουργήσει στην εστία του Απόλλωνα.

Στην δε, επόμενη μία ώρα του αγώνα για άλλη μία φορά δεν κατάφερε να «γυρίσει» το ματς. Κάτι που είχε συμβεί και 5-6 φορές πέρυσι. Έτσι, όμως, δεν πας για πρωτάθλημα. Πας μόνο για… μανιτάρια και… σαλιγκάρια.

Αμ, το άλλο που είπε: «Ας χάνουμε, αρκεί που παίζουμε καλά!»! Ναι, Σωκράτη, μόνο που έτσι σερβίρεις… κώνειο στους οπαδούς της Παναχαϊκής, οι οποίοι λαχταράνε να τη δούνε, μετά από 15 χρόνια, πάλι στη Super League. Την Παναχαϊκή της Ευρώπης, την ομάδα της τρίτης πόλης της χώρας.

Το γράφω άλλη μια φορά μήπως και εμπεδωθεί. Δεν έχει καμία σχέση η Καλλιθέα, ο Άλιμος, η Κέρκυρα, η Λαμία και η Κ15 του Ατρομήτου, απ’ όπου πέρασες σαν βοηθός, τεχνικός διευθυντής ή πρώτος προπονητής, με την Παναχαϊκή.

Ήλπιζα ότι θα σε είχε βάλει στα… παπούτσια της Πατραϊκής ομάδας ο Κατσουράνης, αλλά, δυστυχώς, φαίνεται ότι έχετε τα ίδια μυαλά.

Για το γεγονός ότι πέρυσι δεν ανέβηκαν οι «ροσονέρι» στη Super League είναι τεράστιες οι ευθύνες σας. Ο περυσινός Γενάρης θα σας στοιχειώνει.

Ήταν η Παναχαϊκή πέντε βαθμούς μπροστά από τον… ημιδιαλυμένο ΟΦΗ, δεν την ενισχύσατε όπως έπρεπε, πήραν θάρρος οι Κρητικοί, ανασυγκροτήθηκαν, κέρδισαν στην Πάτρα και σας άφησαν 15 βαθμούς πίσω! Και για κείνη την τρίμηνη «κοιλιά», που όμοιά της δεν έχει να επιδείξει ομάδα πρωταθλητισμού, δεν βρήκατε να πείτε τίποτα. (Παρομοίωση: Η ΑΕΚ της Β΄ Εθνικής έφαγε τη «σκόνη» του Παναθηναϊκού και 15 βαθμούς στο κεφάλι και δεν έτρεξε κάστανο!).

Όμως, ειδικότερα ο Κατσουράνης, τα βρίσκει και τα κάνει. Λες κι έχει «μαγέψει» τον Μαρλαφέκα κι όσους απέμειναν στην «Παναχαϊκή Συμμαχία».

Σχεδίασε, μαζί με τον Οφρυδόπουλο, τη «νέα» Παναχαϊκή της φετινής σεζόν κι άφησαν το Γκίνο να φύγει. Το παιδί δέχθηκε να χαρίσει τα οφειλόμενα, αφού δεν τον ήθελαν, για ν΄ αποκτήσει την ελευθέρας του. Με μπάτζετ 1,6 εκατ. ευρώ, έκαναν το ίδιο τραγικό λάθος του Γενάρη. Δεν απέκτησαν σέντερ φορ.

Ο κόσμος στην Πάτρα έχει απογοητευθεί κι ο Κατσουράνης έχει «εξαφανιστεί». Εμ, συμβαίνει γιατί αφιερώνει χρόνο στα δοκιμαστικά του καναλιού του Σαββίδη. Πιάνει στασίδι, δηλαδή, στο Open σε ρόλο… Γκάρι Λίνεκερ!

Ειρήσθω εν παρόδω, η εν λόγω εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζοχαδιάσει τον «Τίγρη», γιατί ο Κατσουράνης εθεωρείτο για ένα διάστημα άτομο της επιρροής της ΑΕΚ. Κρίνοντας, ωστόσο, ότι ο Ιβάν είναι ισχυρότερος, μεταπήδησε στο στρατόπεδό του. Όσο δεν είχε καλή ντρίπλα μέσα στο γήπεδο, άλλο τόσο την έχει βελτιώσει εκτός αγωνιστικών χώρων…

Προ ημερών, ο παραιτηθείς Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, που σε μισό χρόνο έβαλε ο άνθρωπος μισό εκατομμύριο στην Εταιρία, διέγνωσε ότι είχε κλείσει ο κύκλος του Κατσουράνη στην Παναχαϊκή και (αποκαλύπτουμε ότι) συσκέφθηκε με τους συνεργάτες του και πήραν την απόφαση να τον απολύσουν! Την επόμενη μέρα, όμως, κάποιοι από τους συσκεφθέντες… μετάνιωσαν και ο Μπακαλάρος, όπως ήταν επόμενο, υπέβαλε παραίτηση, σεβόμενος τον εαυτό του.

Εκείνη την ημέρα διέρρευσε ότι ο Μαρλαφέκας με τον Κατσουράνη έχουν ως αντικαταστάτρια του Μπακαλάρου, την Αμερικάνικη εταιρία ένδυσης αθλητικών ομάδων «Capelli», που συνεργάζεται στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Όμως, έχουν περάσει πολλές μέρες κι ουδέν νεώτερο έχει προκύψει.  

Μάλλον, πρόκειται για «μπαρούφα». Σιγά, μην αφήσει ο Μελισσανίδης να βρει σωσίβιο ο Κατσουράνης…

Εδώ βρισκόμαστε, λοιπόν. Ο «μαύρος Νοέμβρης» χτυπάει αλύπητα την Παναχαϊκή και το μέλλον της, αν μη τι άλλο, στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μοιάζει αβέβαιο. Κι έχεις και τον Οφρυδόπουλο να «δουλεύει» τους απογοητευμένους οπαδούς της «ψιλό γαζί»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags