Facebook Pixel Γι’ αυτό έκοψε τον Χριστοδουλόπουλο - Κοροϊδεύει ο Τζιόλης - Ερείπιο ο Καρέλης
| 2018-11-14 09:24:00

Γι’ αυτό «έφαγε» τον Λάζαρο - Κοροϊδεύει τον κόσμο ο παλαίμαχος - Μόνο λάθος το... ερείπιο του ΠΑΟΚ

του Κωστή Ραπτόπουλου
Γι’ αυτό «έφαγε» τον Λάζαρο - Κοροϊδεύει τον κόσμο ο παλαίμαχος - Μόνο λάθος το... ερείπιο του ΠΑΟΚ

Καλεί τον Μασούρα πριν πάει στον Ολυμπιακό. Πήρε Σιόβα γιατί...

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μόνο που «έφαγε» τον Τζαβέλλα και τον Τζιόλη δείχνει ότι πάει να κάνει μία κάθαρση στην Εθνική. Πάει να φέρει νέο αίμα. Δεν υπάρχει επίσης Καρνέζης...

Η κλήση του Μασούρα δείχνει ότι ο άνθρωπος είναι έξω από το μανατζεριλίκι. Δηλαδή, καλεί τον Μασούρα πριν πάει στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Δεν παίρνει Χριστοδουλόπουλο για λόγους όχι ποδοσφαιρικούς αλλά για βιολογικούς. Θέλει παίκτες φρέσκους όχι μπαγιάτικους.

Σωστή η προσθήκη του Βλαχοδήμου. Του Σιόβα επίσης. Γιατί ο άνθρωπος δείχνει ότι μέσα του σκέφτεται το 3-5-2. Διότι δεν μπορεί να παίζει η Εθνική ομάδα, η φουκαρού η Ελλάδα, με δίδυμο στα στόπερ, ακόμα και αν αυτοί είναι πολύ καλοί. Σε κάποια παιχνίδια μεγάλα ή σε κάποια που χρειάζεται το αποτέλεσμα τότε ο Σιόβας είναι πολύ καλή λύση ως τρίτος στόπερ.

Ο Σάμαρης είναι επίσης φρέσκος που μπορεί να δώσει. Τι να τον κάνω τον Τζιόλη όταν έχω Σάμαρη που είναι πιο γρήγορος και ποιοτικός; Ο Τζιόλης κοροϊδεύει τον κόσμο. Δίνει την μπάλα στα 4 μέτρα, κάνει ελάχιστες διαδρομές, δε θα κάνει σπριντ στα 30 μέτρα. Είναι παλαίμαχος.

Η μόνη παραφωνία σε αυτήν την ιστορία είναι ότι πήρε τον Καρέλη και δεν πήρε τον Λάζαρο. Έδιωξε τον Χριστοδουλόπουλο που είναι σε απόδοση χάλια και πήρε τον Καρέλη που είναι χάλια μαύρα. Τι να τον κάνει τον Καρέλη; Για ποιον λόγο; Είναι ερείπιο, βαρύς και έχασε στον ΠΑΟΚ δικαιότατα τη θέση του από τον Άκπομ. Μαζί με τον Χατσερίδη ήταν η χειρότερη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Υπό αυτές τις συνθήκε ας έπαιρνε κάποιον από την Ελπίδων.

Όλες οι άλλες κλήσεις ήταν απόλυτα δίκαιες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μπαμ» με Ουάρντα - Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του - Όργιο φημών για ελληνική ομάδα-έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags