Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα... Αντετοκούνμπο - Γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό - Ποιος τον «χτυπάει» - Απίστευτο;
| 2018-11-15 17:07:00

Βόμβα... Αντετοκούνμπο - Γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό - Ποιος τον «χτυπάει» - Απίστευτο;

του Pick n' Scroll
Βόμβα... Αντετοκούνμπο - Γυρίζει στην Ελλάδα και προκαλεί χαμό - Ποιος τον «χτυπάει» - Απίστευτο;

Αφήνει το όνειρο του NBA για να παίξει στην πατρίδα. Κι όμως!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κάνει τη δική του προσπάθεια στις ΗΠΑ και στους Ντάλας Μάβερικς. Προς το παρόν αγωνίζεται στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Τέξας Λέντζετς, πραγματοποιώντας θετικές εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στα 4 παιχνίδια, που έχει αγωνιστεί, έχει 10.5 πόντους και 5.8 ριμπάουντ ανά ματς. Τα περιθώρια βελτίωσής του είναι μεγάλα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν 20χρονο, που οι μπασκετικές του παραστάσεις είναι ελάχιστες. 

Ο Αντετοκούνμπο έχει υπογράψει two way συμβόλαιο με την νέα ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς και μένει να δούμε πόσο θα αξιοποιηθεί. Θα του δώσει την ευκαιρία το Ντάλας ή όχι; Σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές τα πράγματα είναι περίεργα. Και τα δεδομένα αλλάζουν συχνά, πυκνά.

Αν ο Αντετοκούνμπο δεν επιλεγόταν το καλοκαίρι στο ντραφτ, ήταν πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια ομάδα της Α1. Προκειμένου να έχει ρόλο, να πατήσει γερά στα πόδια του και να μπορέσει σιγά σιγά να χτίσει μέσω της Ελλάδας το όνειρο του ΝΒΑ. Τώρα ο δρόμος είναι διαφορετικός, αλλά πάντα πρέπει να κρατάμε στο νου μας το ενδεχόμενο κάποια στιγμή ο 20χρονος να έρθει να παίξει στην Ελλάδα. Αυτό θα γίνει, αν τα πράγματα στο ΝΒΑ δεν εξελιχθούν, όπως τα περιμένει. Κάτι, που είναι πιθανό να συμβεί.

Πολλές ομάδες της κορυφαίας ελληνικής κατηγορίας τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, αφού πιστεύουν στην αξία του, ενώ πλέον δεν είναι και πολλοί οι καλοί Ελληνες παίκτες. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει προσόντα και αργά ή γρήγορα θα τα δείξει. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για μεγάλο διάστημα έλεγαν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παίζει μπάσκετ λόγω του ονόματος του αδερφού του, του Γιάννη. 

Ειδικά, όμως, στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης με την παρουσία του τους έχει αποστομώσει όλους, κάνοντας την μία πολύ καλή εμφάνιση μετά την άλλη. Και σημειωτέον ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιο ταλαντούχος από τον Θανάση, αν και αυτό πάντα δεν μετρά για να κάνει κάποιος καριέρα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags