Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός έκανε τη διαφορά στο ΟΑΚΑ - Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά... - Απελπιστικός στην επίθεση ο...
Μπάσκετ
| 2018-11-21 23:36:00

Αυτός έκανε τη διαφορά στο ΟΑΚΑ - Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά... - Απελπιστικός στην επίθεση ο...

του Pick n' Scroll
Αυτός έκανε τη διαφορά στο ΟΑΚΑ - Δεν σου γεμίζει το μάτι, αλλά... - Απελπιστικός στην επίθεση ο...

Και τώρα... Μπασκόνια!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει μία Μπαρτσελόνα, η οποία προερχόταν από 5 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα.

Οι πρωταθλητές είχαν την προηγούμενη εβδομάδα φάει σφαλιάρα από την Εφές, αλλά την Κυριακή πάτησαν και πάλι στα πόδια τους, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Απέναντι στους Καταλανούς έδωσαν συνέχεια και έτσι πέτυχαν την πέμπτη τους νίκη σε οκτώ ματς, με αποτέλεσμα να βλέπουν το μέλλον στην Ευρωλίγκα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ένας παίκτης, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος, ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά στην τέταρτη περίοδο για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος σημείωσε καθοριστικούς πόντους σε σημείο, που οι Καταλανοί απειλούσαν με ανατροπή. Μάλιστα ο Μήτογλου πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στην φετινή Ευρωλίγκα.

Πάντως, κορυφαίος των πρωταθλητών κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Στεφάν Λάσμε. Ο 36χρονος πάουερ-φόργουορντ έχει δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια στο μακρινό σουτ, κάτι, που φάνηκε και στο ματς του ΟΑΚΑ. Γενικά ο Γκαμπονέζος είχε εξαιρετική παρουσία και θύμισε τον παλιό καλό Λάσμε.

Επίσης, βοήθεια έδωσε στους «πράσινους» και μάλιστα σημαντική ο Ντεσόν Τόμας. Είναι παίκτης, που δεν σου γεμίζει το μάτι, δεν παίζει καλή άμυνα, αλλά δίνει πολλούς και γρήγορους πόντους. Αυτό έκανε και απέναντι στην πρώην του ομάδα, την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη πατάει πλέον πιο γερά στα πόδια του και θα χαμογελάσει ακόμη πιο πολύ, αν κερδίσει και την Μπασκόνια στην Βιτόρια την Παρασκευή. Θα είναι καλύτερα επίσης αν έχει και τον Νικ Καλάθη σε πιο καλή μέρα. Ο ομογενής γκαρντ ήταν απελπιστικός στην επίθεση, έχοντας 1/9 σουτ και 0/2 βολές.

Απογοητευτικός από την άλλη πλευρά για την Μπαρτσελόνα ήταν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 4 πόντους και 0/8 σουτ. Τα έσπασε για τα καλά δηλαδή τα γνώριμα σε αυτόν καλάθια του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags