Facebook Pixel Ολυμπιακος - Μπαρτσελονα: Πώς νίκησαν οι Πειραιώτες - Μεταγραφή εδώ και τώρα
| 2018-12-19 00:11:00

Μεταγραφή εδώ και τώρα - Αυτός θα απογειώσει τον Ολυμπιακό - Μόνο έτσι χτυπάει τα μεγαθήρια

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή εδώ και τώρα - Αυτός θα απογειώσει τον Ολυμπιακό - Μόνο έτσι χτυπάει τα μεγαθήρια

Όλα λειτουργούν ρολόι για τον Μπλατ, αλλά...

Ολυμπιακος - Μπαρτσελονα: Ο Ολυμπιακός συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο την ανοδική του πορεία, περνώντας επιβλητικά από την Βαρκελώνη.

Κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 69-60 και έκανε ένα ακόμη βήμα για μία θέση στη πρώτη πεντάδα της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχτισε τη νίκη σε τρία πράγματα.


Το πρώτο και το βασικότερο είχε να κάνει με την αποτελεσματική της άμυνα. Μία άμυνα, που ήταν βγαλμένη από τα παλιά και δεν άφησε τους παίκτες του Πέσιτς να πάρουν ανάσα. Από κει και πέρα, τα ριμπάουντ έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Ο Ολυμπιακός πήρε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις με τα 17 επιθετικά ριμπάουντ, που μάζεψε. Συνολικά πήρε 37, 12 περισσότερα από την αντίπαλό του. Είναι μεγάλος αυτός ο αριθμός για ένα τέτοιο ματς και με τόσο χαμηλό σκορ.

Και τέλος ο Μπλατ είδε τα γκαρντ του και τους ψηλούς του να είναι σε εξαιρετική βραδιά. Ο Σπανούλης έκανε παιχνιδάρα και κοντά του σε απόδοση ήταν ο Ουίλιαμς-Γκος. Στους ψηλούς, ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, με τους 18 πόντους και τα 14 ριμπάουντ, που μάζεψε, ενώ ο ΛεΝτέι έκανε 4 λάθη, αλλά προσέφερε 10 πολυτιμότατους πόντους.


Ο κόσμος της ομάδας, που είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενθουσιάστηκε και βλέπει ότι ο φετινός Ολυμπιακός είναι ικανός για την υπέρβασή του. Και ότι θα είναι πιο ικανός αν βάλει έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του. Τα κατάφερε με την Μπαρτσελόνα, τα κατάφερε με την Εφές, ο χρόνος, όμως, περνάει και η κούραση γίνεται μεγαλύτερη. Και βέβαια οι Πειραιώτες θα παλέψουν για την μεγαλύτερη δυνατή διάκριση, όχι με τέτοιες ομάδες, αλλά με τα μεγαθήρια, όπως είναι η Ρεάλ, η Φενέρ και ΤΣΣΚΑ. Ενόψει αυτών των ομάδων, λοιπόν, η ενίσχυση κρίνεται επιβεβλημένη, έστω και αν τώρα τα πράγματα λειτουργούν ρολόι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η «καψούρα» του Μαρτίνς - Τον... χάνει ο Ολυμπιακός μέσα από τα χέρια του;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags