Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Aυτός «έφαγε» τον Καλάθη - Εκεί του έκανε πλάκα - Τεράστια διαφορά - Έρχεται... Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2019-01-12 00:14:00

Aυτός «έφαγε» τον Καλάθη - Εκεί του έκανε πλάκα - Τεράστια διαφορά - Έρχεται... Ντάνστον

του Pick n' Scroll
Aυτός «έφαγε» τον Καλάθη - Εκεί του έκανε πλάκα - Τεράστια διαφορά - Έρχεται... Ντάνστον

Κανείς δεν τον κοίταξε στα μάτια. Του έκοψε τα πόδια ο...

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός είχε σε γενικές γραμμές καλή παρουσία στην Βαρκελώνη, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το ΟΑΚΑ έμεινε χωρίς νίκη. Και όχι μόνο αυτό: έχασε και την διαφορά από την Μπαρτσελόνα. Ετσι, σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος οι «πράσινοι» δεν έχουν το πλεονέκτημα.. Η κατάσταση έχει ζορίσει για τα καλά, αφού ο Παναθηναϊκός έπεσε στη 10η θέση της κατάταξης.



Την πάτησαν από το γαλλικό δίδυμο των Καταλανών, τον Ερτέλ και τον Σεραφέν. Ο πρώτος νίκησε κατά κράτος τον Νικ Καλάθη και με τους 23 πόντους, που πέτυχε, δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Εκείνος, που αποτελείωσε τους πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ο έτερος Γάλλος, ο Σεραφέν, τον οποίο ουδείς παίκτης του Παναθηναϊκού μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια. Ο πρώην σέντερ του ΝΒΑ τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και μεγάλη φθορά στις δύο ρακέτες.

Γενικά είχε θέμα κάτω από τα καλάθια η ελληνική ομάδα, καθώς η Μπαρτσελόνα πήρε 20 περισσότερα ριμπάουντ. Νούμερο τεράστιο για ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Και ήταν κλειστό, καθώς μέχρι το 35' ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε με αξιώσεις τη νίκη. Είχε μειώσει στο 66-63 και έδειχνε έτοιμος για δυναμικό φινάλε. Ενα τρίποντο, όμως, σε εκείνο το σημείο του Κούριτς, του έκοψε τα πόδια.

Πλέον το μυαλό είναι στην άμεση προσαρμογή του Κιλπάτρικ, στο ματς με την Ζαλγκίρις, ενώ όλα δείχνουν ότι πέρα από τον Αμερικάνο γκαρντ, θα αποκτηθεί και ψηλός. Ενας παίκτης, που να μπορεί να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια, όπως ήταν παλιά ο Λάσμε ή όπως ο Ντάνστον της Εφές.

Και όπως όλα δείχνουν αυτός ο ψηλός θα ειναι ο Άντριαν Πέιν που ξέρει την ομάδα από πέρυσι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον αντι-Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ - Πρώτη φορά μήνυμα Σαββίδη για Μπεργκ (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags