Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπριάντε Ουέμπερ: Ποιο είναι μεγάλο αρνητικό του - Δεν τον ήθελαν στο NBA
| 2019-02-05 10:04:00

Γι’ αυτό είναι "καψούρα" του Μπλατ ο Ουέμπερ - Έχει μεγάλο αρνητικό - Δεν τον ήθελαν στο NBA

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό είναι "καψούρα" του Μπλατ ο Ουέμπερ - Έχει μεγάλο αρνητικό - Δεν τον ήθελαν στο NBA

Τίμιος ο Αμερικάνος, αλλά και τεράστιο ρίσκο. Θα βγει;

Ο Ολυμπιακός έκανε τελικά την κίνηση που περίμενε ο κόσμος του εδώ και δύο μήνες. Έδωσε τα χέρια με τον Μπριάντε Ουέμπερ, έναν γκαρντ από εκείνους που κάνουν πολλές δουλειές στο παρκέ.

Ο Αμερικάνος με το περίεργο μαλλί έρχεται στον Πειραιά για να δώσει βάθος στην περιφέρεια και να δώσει αυτά που δεν μπορούν τα υπόλοιπα γκαρντ. Ποια είναι αυτά; Πίεση στην άμυνα και πολύ καλή οργάνωση. Αυτά δε σημαίνουν ότι δεν είναι καλός επιθετικός. Έχει βελτιώσει μάλιστα το τρίποντό του και έχει και στην επίθεση πολύ καλό πακέτο.

Το πιο κακό του στοιχείο είναι ότι δεν έχει παίξει στην Ευρώπη. Όλη του τη μέχρι τώρα πορεία την έχει περάσει στις ΗΠΑ. Είτε στο ΝΒΑ, είτε στο θυγατρικό πρωτάθλημα της κορυφαίας λίγκας του κόσμου. Πράγμα που σημαίνει ότι θέλει τον χρόνο του για να προσαρμοσθεί. Κι αυτό μπορεί να παίξει το ρόλο του.



Ο Μπλατ τον ήθελε και παλιότερα, αλλά ο Αμερικάνος πλέι-μέικερ ήθελε να εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Δεν τα κατάφερε και έτσι έρχεται για πρώτη φορά να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Ευρώπη.

Γενικά είναι ένας παίκτης που θα τιμήσει τα λεφτά που θα πάρει και με το παραπάνω. Είναι φιλότιμος και παίζει για την ομάδα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού τον έχει ψάξει πολύ καλά, πριν δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή αυτή. 

Ο Μπλατ θέλει να έχει τον Ουέμπερ στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας με την Εφές. Ενα παιχνίδι που ίσως είναι το τελευταίο του χαρτί για την είσοδο στην πεντάδα της Ευρωλίγκας. Θα είναι έτοιμος ο Αμερικανός να βοηθήσει;

* Ακολουθήστε τον Pick n' Scroll στη στήλη του στο Twitter με ένα "κλικ" ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags