Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δυσαρέσκεια του κόσμου για Μπλατ και Αγγελόπουλους - Θα γίνει χαμός αν...
Μπάσκετ
| 2019-03-22 00:46:00

Στα κάγκελα ο κόσμος του Ολυμπιακού - "Πέσιμο" σε Μπλατ και... αφραγκόπουλους - Θα γίνει χαμός αν...

του Pick n' Scroll
Στα κάγκελα ο κόσμος του Ολυμπιακού - "Πέσιμο" σε Μπλατ και... αφραγκόπουλους - Θα γίνει χαμός αν...

Διαλυμένος θίασος. Ποιος Σπανούλης; Θα πέσουν κεφάλια...

Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός όσο ποτέ στο παιχνίδι, που τελείωσε πριν από λίγο στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια. Η ήττα με 90-67 τα λέει όλα για τους Πειραιώτες, που μέσα σε 48 ώρες παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι. Την Τρίτη ήταν εξαιρετικοί με την Μπάγερν, πριν από λίγο ήταν απελπιστικοί απέναντι σε μία από τις χειρότερες ομάδες της Euroleague.

Πλέον είναι το πιστόλι στον κρόταφο, στον δρόμο για την οκτάδα. Ισως, δηλαδή, και να μην τους φτάσουν οι δύο νίκες με Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Το πιο λογικό, όμως, είναι να τους φτάσουν, αφού οι αντίζηλοι σίγουρα δεν θα κερδίσουν σε όλα τα ματς, που απομένουν. Αλλωστε το ένα παιχνίδι είναι ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό, όμως, που βράζει ο κόσμος της ομάδας είναι η εμφάνιση. Θύμισε διαλυμένο θίασο ο Ολυμπιακός με τα πυρά να πέφτουν στον Ντέιβιντ Μπλατ. Τα περισσότερα τουλάχιστον. Αλλοι στο διαδίκτυο ζητούσαν επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα, άλλοι έκαναν λόγο για...αφραγκόπουλους (για τους Αγγελόπουλους), το θέμα είναι ότι από το πουθενά ο Ολυμπιακός μπήκε σε κίνδυνο για την πρόκριση και την ίδια ώρα έδωσε αφορμές στον κόσμο του να...κρεμαστεί στα κάγκελα.



Ο κακός χαμός, βέβαια, θα γίνει, αν αποκλειστεί από την Euroleague. Εκεί είναι σίγουρο ότι θα πέσουν κεφάλια, την στιγμή μάλιστα, που είναι και αβέβαιο το μέλλον της ομάδας της Α1.

Γενικά είναι ξεκάθαρο ότι ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει κλονιστεί και μένει να φανεί αν υπάρχει γιατρειά. Και πάντα μιλάμε για την τρέχουσα χρονιά.
Το ότι έλειπαν ο Στρέλνιεκς με τον Σπανούλη σαφώς και δεν είναι δικαιολογία για την τραγική εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα, που προσπαθεί να μην υποβιβαστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Και τέλος πρέπει να σημειωθεί ότι οι παίκτες πήραν κάποια χρήματα τις τελευταίες μέρες έναντι των αρκετών, που τους οφείλονται από τους Αγγελόπουλους.

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια οργής των οπαδών του Ολυμπιακού στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook:

Καλό ταξίδι κοουτς, μη ξεχάσεις να πάρεις και τις μεταγραφές σου μαζι

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΈΨΕΤΕ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΛΙΓΑ, ΑΝ ΤΟ ΌΡΑΜΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΜΈΧΡΙ ΕΔΩ, ΔΏΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΈΣ ΣΑΣ, ΔΕ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Αγγελοπουλοι φύγετε χθες... έχετε μικρύνει την ομαδα επικίνδυνα

ΦΕΡΤΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΧΘΕΣ ΝΑ ΜΕΖΕΨΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ....ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΟΧΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΚΑΠ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΟΧΙ μπλατ μην βάλεις Μιλουτινοφ, άσε Λεντει, μονο 25 πόντους έχει φάει!

Αγγελοπουλοι αν δεν έχετε σκοπό να βάλετε το χέρι στη τσέπη παραιτηθείτε .. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ

Όσοι συνεχίζετε και πηγαίνετε ΣΕΦ ακόμη είστε συνένοχοι στα εγκλήματα της διοίκησης και των κλόουν παικτών που έχει περιμαζέψει

Δυστυχώς αποτύχαμε...Τι μπάσκετ είναι αυτό ρε παιδιά;..μας πόνεσαν τα μάτια μας είπαμε στήριξη στήριξη άλλα κ η υπομονή έχει κ τα όρια της...αγγελοπουλοι έχετε κάνει μικρό τον Ολυμπιακό μας...

Δεν αξιζουμε την προκριση στην 8δα, οχι αν ειναι να παιζουμε οπως αημερα!
Δυστυχως ο Μπλατ αποδεικνυεται πολυ λιγος για την ομαδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags