Facebook Pixel Τσάβι Πασκουάλ - Νικ Καλάθης: Θύμισε Πασκουάλ - Καταστροφή ο Καλάθης!
| 2019-04-20 00:32:00

Θύμισε Πασκουάλ - Καταστροφή ο Καλάθης - Αυτός τον νίκησε - Κρίμα η... σκούπα

του Pick n' Scroll
Θύμισε Πασκουάλ - Καταστροφή ο Καλάθης - Αυτός τον νίκησε - Κρίμα η... σκούπα

Το χειρότερο στην καριέρα του. Τυχερό το +15. Ούτε ένας!

Τσάβι Πασκουάλ - Νικ Καλάθης: Ο Παναθηναϊκός έκανε βήματα πίσω με την χθεσινή του εμφάνιση κόντρα στην Ρεάλ. Θύμισε ομάδα Πασκουάλ (φετινή ομάδα Πασκουάλ), δίχως ίχνος υπερβολής. Μία ομάδα, δηλαδή, που δεν έκανε σχεδόν τίποτα στο παρκέ.

Και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα από την στιγμή, που ο Νικ Καλάθης έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του. Είχε μόλις 1 πόντο με 0/11 σουτ. Ηταν μία καταστροφή για τον Παναθηναϊκό και κατανικήθηκε από τον Καμπάτσο. Γενικά δεν είναι καλός ο Καλάθης σε αυτή τη σειρά. Στο πρώτο παιχνίδι είχε ένα καλό διάστημα, που έφερε τον Παναθηναϊκό στο 72-66. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά, όμως, ήταν κάκιστος και πήρε την ομάδα του στον λαιμό του. Σε συνδυασμό με τα σφυρίγματα των διαιτητών, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν μπόρεσαν να κάνουν το μπρέικ.



Χθες δεν θα μπορούσαν να το κάνουν με τίποτα με την κάκιστη εμφάνιση, που πραγματοποίησαν. Τυχεροί θα λέγαμε ότι ήταν καθώς έχασαν με μόλις 15 πόντους διαφορά. Η εικόνα των δύο ομάδων ήταν για πολύ παραπάνω.

Και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχει διασωθέντας από τους «πράσινους». Ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλον. Με χειρότερο τον Καλάθη. Και ο Πιτίνο, βέβαια, δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Οσο άρτιο ήταν το σύνολο, που εμφάνισε στο πρώτο παιχνίδι, τόσο κακό ήταν χθες.

Τώρα ο Παναθηναϊκός κουβαλάει το 0-2 και πολλοί λένε ότι η σειρά θα τελειώσει στο ΟΑΚΑ. Μένει να δούμε αν έχουν ψυχικά αποθέματα οι παίκτες του «τριφυλλιού». Και σίγουρα θα είναι άδικο με την εικόνα, που δείχνουν τελευταίως να τους «σκουπίσει» η Ρεάλ, που είναι μεν καλύτερη, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν είναι τόσο κακός, ώστε να αποχαιρετήσει για φέτος την διοργάνωση με 0-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο ξέσπασμα Πιτίνο - Τα... έσπασε όλα - Τρελό "χώσιμο" - "Πέσιμο" στην... Ευρωλίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags