Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Στείλτε τον σπίτι του τώρα - Τρέλανε και την UEFA - Θέλει να μας διαλύσει - Δεν μπορεί το παλικάρι!
| 2019-06-09 21:10:00

Στείλτε τον σπίτι του τώρα - Τρέλανε και την UEFA - Θέλει να μας διαλύσει - Δεν μπορεί το παλικάρι!

Sportdog Team
Στείλτε τον σπίτι του τώρα - Τρέλανε και την UEFA - Θέλει να μας διαλύσει - Δεν μπορεί το παλικάρι!

Είναι επικίνδυνος. Ούτε τα... νησιά Μολόχες. Δεν ντρέπεται ρε;

Εθνική Ελλάδας: Ένας εισαγγελέας ρε παιδιά να στείλει να τον συλλάβουν… Ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ούτε… Αγγελος ούτε… διάβολος, είναι επικίνδυνος! Μην τον κοιτάτε, μην περιμένετε, στείλτε τον σπίτι του

Εάν υπήρχε παραβατικότητα σε βασικές αρχές προπονητικής και επιλαμβανόταν σε παράτυπες ή «παράνομες» υποθέσεις κάποιος, ας πούμε, λ.χ., ένας «εισαγγελέας ποδοσφαιρικής τακτικής», στον άνθρωπο αυτόν θα είχε ασκηθεί δίωξη - πειθαρχική, αυτεπάγγελτη, ότι να ήταν - με τη μία πάντως, που άρχισε ο αγώνας και φάνηκαν οι ρόλοι των παικτών στη σκακιέρα του Ολυμπιακού Σταδίου. Που φανερώθηκαν οι προθέσεις του αλλοπρόσαλλου, θεοπάλαβου αγωνιστικού σχεδιασμού του για να πάρουμε το ματς από την Ιταλία. Που ούτε με το… Τζιμπουτί και… τα νησιά Μολόχες να παίζαμε, μ’ αυτά τα μυαλά και πλάνα, νίκη δε θα βλέπαμε, που όχι ο Θεός… ο διάβολος να το ‘θελε!

Σχίσανε πτυχία, πετιόντουσαν από τα παράθυρα…

  • Ο άνθρωπος αυτός βάλθηκε να… κάνει παιχνίδι ενάντια στην ποδοσφαιρική λογική! Να αναγκάσει τους στατιστικούς της UEFA να… σχίσουν τα πτυχία τους!

Και το λέω αυτό, γιατί κάπου μια ώρα πριν την σέντρα του Ελλάδα-Ιταλία, το επίσημο site της διοργανώτριας αρχής των Euro, παρατηρώντας την παρουσία τριών κεντρικών μπακ στην 11αδα της γαλανόλευκης υπέθεσε την αυτονόητη διάταξη της στο χορτάρι: 3-5-2.

Πού να φανταζόταν τις αλχημείες του ανθρώπου αυτού! Πού να ‘ξερε, πού να υπολόγιζε ότι ο Σιόβας θα ήταν χαφ και ο Φορτούνης σέντερ φορ;

Ότι ο Ζέκα θα έβγαζε από τη ναφθαλίνη εκείνη τη φορεσιά του δεξιού οπισθοφύλακα, που έχει να τη βάλει και να υπηρετήσει τη θέση στην πτέρυγα από τα χρόνια του… Κολοκοτρώνη της Επανάστασης του ’21!

Ότι ο Μήτρογλου ήταν εκτός μάχης από καιρό και αίφνης και ο Δώνης, ωστόσο ο άνθρωπος αυτός… ξέχασε, του διέφυγε, του φάνηκε λεπτομέρεια, ότι είχε στον πάγκο δίπλα του, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος για να του δώσει φανέλα σέντερ φορ και παραταχθήκαμε… χωρίς κορυφή επίθεσης, τον κλασικό κυνηγό κρούσης!

  • Ο άνθρωπος αυτός μάλιστα, όταν αποφάσισε, στα χασομέρια του αγώνα να ρίξει επιθετικό στη μάχη, στην τρίτη πια αλλαγή του, χρησιμοποίησε τον Μπακασέτα, λησμονώντας και πάλι τον Ευθύμη Κουλούρη!
  • Ο άνθρωπος αυτός έστησε την Εθνική μας στον τοίχο για να… χάσει. Λες και την έστησε για να… διασυρθεί! Και θα συνέβαινε εύκολα αυτό και θα ήμασταν τώρα ρεντίκολο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινωνίας, ρεζίλια και των σκυλιών, αν:
     
  • Δεν ήταν ο Μπάρκας, που το παιδί κόντρα στη λογική (κι αυτός) επιλέχθηκε από τον Αναστασιάδη αντί Βλαχοδήμου ή Πασχαλάκη, οι οποίοι έκαναν εκπληκτικές σεζόν με την Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ και εν τέλει συμμάζεψε στα όρια της ανεκτικότητας (πες) την ήττα μας, η οποία δεν εξελίχθηκε όπως θα μπορούσε πολύ εύκολα σε διασυρμό. Όχι πως ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δεν «μετράει», αλλά και τον ίδιο να ρωτούσες, θα σου έλεγε ότι θα επέλεγε Οδυσσέα ή Αλέξανδρο!
  • Δεν ήταν η Ιταλία απέναντι μας και ήταν η Γερμανία, η Ολλανδία, η Αγγλία, η Ισπανία, ποδοσφαιρικές μεγαλοδυνάμεις που δεν κάνουν «σκόντο» στις διαθέσεις τους, που δεν τους κόβεται η όρεξη, που είναι πιο αιμοβόρες και όσο σε ματώνουν  τόσο ηδονίζονται, ακόμα θα μαζεύαμε γκολ από το βάθος της ελληνικής εστίας!
  • Ο άνθρωπος αυτός μας… δουλεύει ή πλέον είναι αλλού γι’ αλλού, δεν ξέρει όντως τελικά τι του γίνεται, γιατί τα χρόνια πέρασαν και η εξέλιξη του ποδοσφαίρου έχει ξεπεράσει προ πολλού τις ατομικές γνώσεις του.
  • Ο άνθρωπος αυτός ανέλαβε τάχα-τάχα μου την ευθύνη της ήττας, ωστόσο δεν δίστασε να κατηγορήσει τους διεθνείς ότι… δεν αφομοίωσαν τις συμβουλές του! Ότι δεν απέδωσαν σύμφωνα με τις οδηγίες του! Ότι δεν ανταποκρίθηκαν στο βάρος των ευθυνών ενός ιστορικού ποδοσφαιρικού ραντεβού.

Τέτοιο ήταν το σαββατόβραδο με την Ιταλία αντίπαλο και η Εθνική μας, το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τέτοιο ματς έκανε τέτοιο πισωγύρισμα για το οποίο ο εκλέκτορας επιεικώς θα έπρεπε να πάρει ολάκαιρη τη ντροπή επάνω του, να τα μαζεύει και να μας έχει αδειάσει ήδη τη γωνιά!

Εκτός και αν περιμένει και το προσεχές παιχνίδι, το επόμενο, να μας «κάτσει» κανένα κάζο άνευ προηγουμένου και εκτός οποιουδήποτε προγράμματος, για να φύγουν παρέα, ομαδικά από την εθνική ποδοσφαιρική στέγη και εκείνοι που τον επέλεξαν να τον βγάλουν από τη λήθη και την ανεργία και να τον χρίσουν ομοσπονδιακό: Οι άνθρωποι της ΕΠΟ και προσωπικά ο πρόεδρος της, που καμία αντίρρηση, σοβαρός άνθρωπος φαίνεται (δεν έτυχε να τον γνωρίσω), από μπάλα όμως… εσείς παίρνετε όρκο ότι αν του τη δώσει κανείς στο χέρι… δεν θα την τρέξει στο αστυνομικό τμήμα προς παράδοση υπό την υποψία να πρόκειται περί βόμβας!

  • Έτσι και αλλιώς, από τον άνθρωπο αυτό, τον Άγγελο Αναστασιάδη δεν έχουμε να αναμένουμε κανένα καλό αποτέλεσμα, καμία ανάκαμψη, καμία αναδίπλωση.

«Δεν μπορεί το παλικάρι», όπως θα λέει και ο ίδιος κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags