Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Χάρηκα τον Θάναση - Μάγκας Γιαννακόπουλος με Παπαγιάννη - Δίδαξε ο Κόνιαρης
| 2019-08-18 23:00:00

Χάρηκα τον Θάναση - Μάγκας Γιαννακόπουλος με Παπαγιάννη - Δίδαξε ο Κόνιαρης

Sportdog Team
Χάρηκα τον Θάναση - Μάγκας Γιαννακόπουλος με Παπαγιάννη - Δίδαξε ο Κόνιαρης

Αυτός είναι γερό ποτήρι, τσέλιγκας Μπουρούσης, κατάρα Θεού!

Κι εκεί που είναι στα τελειώματα το ημίχρονο, κάνει ένα σπριντ ο Αθηναίου να προλάβει τον αντίπαλό του, τον σπρώχνει χαλαρά με ψευτοσκρίν ένας Σέρβος, ψιλοστρίβει για να τον αποφύγει και γυρνάει το γόνατό του. Γυρνάει δηλαδή εμείς το λέμε, γιατί ποιος ξέρει τι συνέβη εκεί πέρα, η ψυχούλα μόνο του Αθηναίου το ξέρει και σε λίγο θα το μάθουν και οι γιατροί και με την ελπίδα ζούμε. Την ελπίδα ότι δεν θα είναι κάτι πολύ σοβαρό. Και πάλι καλά να λέμε που είχε προλάβει να υπογράψει συμβόλαιο το παλικάρι και θα έχει πλήρη κάλυψη…

Συγχωρέστε μου τον μελοδραματικό τόνο, αλλά έχουμε δει πολλά κορμιά να πέφτουνε σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όσο να ‘ναι το άγχος μεγαλώνει αντί να μικραίνει. Καλά είμαστε εμείς στον καναπέ, το πολύ πολύ να ξεχάσουμε να βάλουμε την κουνουπιέρα στο παράθυρο και να μας ξεφτιλίσουν τα κουνούπια. Οι επαγγελματίες αθλητές όμως από ένα κορμί ζουν και αυτό κορμί τους υπηρετεί για δεκαπενταριά χρόνια μόνο. Μια ζημιά και ψάξε ύστερα να βρεις από θα κερδίσεις το επόμενο ευρώπουλο. Κι όλα αυτά γιατί έθεσες εαυτόν στην υπηρεσία της πατρίδας.

Τέλος πάντων, να πούμε και δυο λόγια για το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά μας τα χάρηκα παρά την ήττα, μα πιο πολύ χάρηκα τον Θανάση Αντετοκούνμπο, που έκανε πουτάνα την άμυνα των Σέρβων και επέδειξε διάθεση να κυνηγήσει όλες τις φάσεις είτε ανήκαν είτε δεν ανήκαν στη δικαιοδοσία του. Με συγκίνησε επίσης ο Παπαγιάννης, ο οποίος αν συνεχίσει έτσι θα κάνει μάγκα για μια ακόμη φορά τον Γιαννακόπουλο που του έκλεισε εξαετές συμβόλαιο. Όπως μάγκες θα κάνει, για να είμαστε δίκαιοι, τους Αγγελόπουλους ο Κόνιαρης, που δεν φοβάται τίποτε και κανέναν. Απόδειξη ο τρόπος που δίδαξε μπάσκετ στον Μίσιτς σε δύο συνεχόμενες φάσεις και τον πέταξε έξω απ’ το γήπεδο να πνίγει τον πόνο του στη σλιβοβίτσα!

Και μιας και μιλάω για σλιβοβίτσα, με το χέρι στην καρδιά τώρα:

Έτσι και εμφιαλώσει ποτά ο Ραντούλιτσα, δεν θα στηθείτε στην ουρά για να αγοράσετε; Ο τύπος φωνάζει γερό ποτήρι, από χιλιόμετρα μακριά!

Από εκεί και πέρα, τα γνωστά:

Σοβαρός έως παγόβουνό ο Καλάθης, γίγαντας ο Αντετοκούνμπο χωρίς καν να βάζει τα δυνατά του, ψυχάρα ο Βασιλόπουλος, γαμώ τους τσέλιγκες ο Μπουρούσης που όσο είχε δυνάμεις σαλαγούσε τους ψηλούς των Σέρβων σαν να ήταν προβατίνες.

Κι όσο για το αποτέλεσμα; Ποιος χέστηκε, πραγματικά. Μην ξεχνάμε ότι εμείς κρύψαμε Παπανικολάου και Παπαπέτρου κι ο Τζόρτζεβιτς έκρυψε τον καλύτερο ψηλό του, τον Γιόκιτς.

Αν είναι κάτι που πρέπει να μας αγχώσει κάπως είναι η σχετική αδυναμία μας στα ρημπάουντ. Αλλά αν συνεχίσει έτσι ο Θανασάρας, δεν φοβάμαι καθόλου!

Υ.Γ.: Η πρώτη εκτίμηση για Αθηναίου, κάνει λόγο για ρήξη χιαστού. Κατάρα Θεού, ρε φίλε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή: Θα "πάει" τελικά ο Αθηναίου στο Παγκόσμιο - Απερίγραπτος χαμός στα social (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags