Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τον άδειασε ο Πόουσον - Μόνο αυτό θα θυμάμαι - Μη γίνει όπως με Μπενφίκα - Επιβάλλεται να...
| 2019-08-23 00:44:00

Τον άδειασε ο Πόουσον - Μόνο αυτό θα θυμάμαι - Μη γίνει όπως με Μπενφίκα - Επιβάλλεται να...

του Μάνου Τσαλγατίδη
Τον άδειασε ο Πόουσον - Μόνο αυτό θα θυμάμαι - Μη γίνει όπως με Μπενφίκα - Επιβάλλεται να...

Δεν είχαν την κάψα. Άκουσαν το καμπανάκι; Και τώρα… τρέχουμε!

ΠΑΟΚ: Περίεργο πράγμα το κίνητρο. Όταν το νιώθεις μέσα σου να σε... καίει μπορεί να σε κάνει να κοιτάξεις στα μάτια τον Άγιαξ και να τον πατήσεις κάτω, αλλά όταν δεν έχεις αυτή την... κάψα μέσα σου, μπορεί και να σε κάνει να φύγεις ηττημένος από την Μπρατισλάβα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν μέσα στον αγωνιστικό  χώρο του Tehelne Pole μοιάζοντας να έχουν αδειάσει μετά τον άδικο αποκλεισμό από τον Άγιαξ και τον διαιτητή Πόουσον.

Αν υπάρχει κάτι που θα θυμάμαι το πολύ ως αύριο από αυτό το παιχνίδι θα είναι το δοκάρι του Ζαμπά με το αριστερό πόδι. Κάτι άλλο από πλευράς ΠΑΟΚ δεν θα μου μείνει στο μυαλό.

Η αλήθεια είναι πως οι "ασπρόμαυροι" είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά έμοιαζαν να μην έχουν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα.

Μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση και το… άδειασμα συναισθημάτων που ήρθε μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ.  Αφού ενώ έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είδαν τον Άγγλο διαιτητή Πόουσον και την UEFAmafia να τον αποκλείουν με το έτσι θέλω.

Αυτό που με προβληματίζει είναι πως αυτό το… άδειασμα ήρθε και πέρυσι μετά τον αποκλεισμό από την Μπενφίκα και όλοι θυμόμαστε τη συνέχεια στο περσινό Europa League.

Ναι και τώρα… τρέχουμε! Όχι κανονικό σπριντ, αλλά κάτι σαν τζόκινγκ. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα και προκριθεί τελικά στους ομίλους του Europa League, όπως και επιβάλλεται να κάνει!

Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ, στην Μπρατισλάβα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Δικέφαλος είναι ουσιαστικά μια νέα ομάδα, με νέες τακτικές, νέα φιλοσοφία και χρειάζεται χρόνος για να έρθει η ισορροπία.

Το θέμα όλοι στον ΠΑΟΚ να ακούσουν το… καμπανάκι που χτύπησε στο Tehelne Pole και να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα της Τούμπας στις 29 του μήνα.

Πάντως πιστεύω ακράδαντα, ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Δικέφαλος θα προκριθεί στους ομίλους του Europa League.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψήνεται "μπαμ" στην Τούμπα - Τι φοβερό έγινε στο ματς με τη Σλόβαν - Μην το πουν στον Σαββίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags