Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: "Μολυσμένος" ο ΠΑΟ και... σαπάκια - Έχει παίκτες ο Άρης – Τι θα γίνει με τέσσερα από Ολυμπιακό;
| 2019-09-15 23:46:00

"Μολυσμένος" ο ΠΑΟ και... σαπάκια - Έχει παίκτες ο Άρης – Τι θα γίνει με τέσσερα από Ολυμπιακό;

Sportdog Team
"Μολυσμένος" ο ΠΑΟ και... σαπάκια - Έχει παίκτες ο Άρης – Τι θα γίνει με τέσσερα από Ολυμπιακό;

Γκολ και από... Γήττα, κανείς δεν ξέρει τι κάνει ο Ζαχίντ!

 

Παναθηναϊκός - Άρης: Όλο το ζουμί του αγώνα είναι δυο παρατηρήσεις που έκανε ο φίλος μου ο Πάνος, φόλα βάζελος, όπως καθόμασταν σήμερα στο καφενείο του Λουκά στο Παγκράτι.

Η πρώτη ήρθε μετά από το γκολ του Φετφατζίδη, όπου γύρισε ο κολλητός και μου είπε:
«Το μόνο που μένει τώρα, είναι να μας βάλει γκολ με κεφαλιά κι ο Φώντας Γήττας!»

Και η δεύτερη προς το τέλος του αγώνα:
«Έχει σημασία να δούμε ότι από το Γενάρη και μετά, η ομάδα είναι κάθε εβδομάδα και χειρότερη. Και όχι μόνο η ομάδα, αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά».
Αυτά είναι παιδιά, μην κρυβόμαστε τώρα πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Θάμπωσαν τα «μωρά» του Δώνη στον πρώτο γύρο του περασμένου πρωταθλήματος, όλοι το είδαμε και όλοι το παραδεχθήκαμε. Κι από εκεί και πέρα, ερημιά και χάος!

Ένας Παναθηναϊκός που θα τον διώχνανε κι απ’ τη χωματερή ακόμη, τόσο μολυσματικός έμοιαζε. Σε κάθετη πτώση, που σταμάτησε μόνο στα φιλικά του καλοκαιριού. Όταν γράφανε οι ειδήμονες πως η ομάδα του Δώνη θα τους αφήσει όλους άφωνους στο πρωτάθλημα και ξύναμε εμείς οι άσχετοι τις κεφάλες μας.

Με ποιο ανθρώπινο υλικό θα γινόταν άραγε αυτό; Με τα σαπάκια που έφερε ο Νταμπίζας (πλην Περέα, οφείλω να το παραδεχτώ) και περνιούνται για παίκτες περιωπής; Με αυτόν τον Ζαχίντ που κανείς δεν καταλάβει ακόμη σε ποια θέση παίζει μέσα στο γήπεδο; Της μιλάει της μπάλας δεν λέω, αλλά δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του και δεν ακολουθεί καμία απολύτως τακτική. Περιφέρεται απλώς στο χορτάρι και παρακαλάει να του πιάσει κάνα «μαγικό». Και γιατί να πιάσει σ’ αυτόν δηλαδή και να μην πιάσει στον Φετφατζίδη; Του χρωστάει ο Θεός λεφτά;

Όσο για τη στρατηγική του Δώνη, μισή μερίδα συκωτάκια πουλιών και πολλά σου λέω. Τρεις στόπερ που είδαν τα ραδίκια ανάποδα από έναν Άρη ρεμπέτ ασκέρι. Μπορεί όμως να μην έχουν ομάδα οι Θεσσαλονικείς, αλλά έχουν παίκτες. Κι αυτοί οι παίκτες όταν γύρισε το ματσάκι σε μονομαχία ένας εναντίον ενός τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Άσε που θυμόσαντε πέντε βασικά, όπως, για παράδειγμα, που να στήνονται μετά από κόρνερ και πώς να μαρκάρουν στις αντεπιθέσεις…


Εν ολίγοις συντριβή χωρίς δικαιολογίες για τον Παναθηναϊκό και το ερώτημα είναι ένα:

Καλά να φας τέσσερα από τον Άρη, ούτε άμεσος ανταγωνιστής σου είναι ούτε προαιώνιος εχθρός.


Άμα φας τέσσερα από τον Ολυμπιακό την άλλη Κυριακή, τι ακριβώς θα συμβεί στο Ολυμπιακό Στάδιο;
Το ρωτάω δηλαδή για να ξέρω, καθώς πιστεύω ότι οι κορνέδες θα είναι μάλλον το πιο αθώο αντικείμενο που θα κάνει την εμφάνισή του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη απόφαση από Πεδουλάκη - Τρομερή αλλαγή στον ΠΑΟ - Ξεχάστε όσα ξέρατε!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags