Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ, 6-1 τον Ολυμπιακό - Έγινε... Μελισσανίδης - Πανηγύριζαν ένα μήνα οι Αρειανοί
| 2019-09-20 22:10:00

Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ, 6-1 τον Ολυμπιακό - Έγινε... Μελισσανίδης - Πανηγύριζαν ένα μήνα οι Αρειανοί

του Μάνου Τσαλγατίδη
Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ, 6-1 τον Ολυμπιακό - Έγινε... Μελισσανίδης - Πανηγύριζαν ένα μήνα οι Αρειανοί

Απίστευτα πράγματα. Γιατί δεν κέρδισαν πέρσι; Άρρωστο χιούμορ...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και όλα έχουν ως στόχο να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μιλήσει στα ΜΜΕ μετά την ισοπαλία (που πανηγυρίστηκε σα νίκη) του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε σε... πρωτάθλημα των Πρεσπών.

Ειλικρινά η τελευταία φορά που άκουσα κάτι τέτοιο ήταν σε ένα γραφικό καφενείο στον Παλιό Παντελεήμωνα εκεί που δύο υπερήλικοι συζητούσαν και έλεγαν πως ο ΠΑΟΚ πούλησε τη Μακεδονία για ένα πρωτάθλημα. Βέβαια, το ανησυχητικό είναι πως μετά από αυτό η κουβέντα πήγε στην Κοίλη Γη και λίγο αργότερα στην ύπαρξη του Δωδεκάθεου.

Από εκείνη την ημέρα η απορία που τριβελίζει το μυαλό μου είναι η εξής... Αν ο Μαρινάκης θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα Ελλάδος, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, πώς εξηγεί τότε το γεγονός πως η ανεξάρτητη ομάδα του δεν κατάφερε να τον νικήσει σε καμία από τις δύο αναμετρήσεις τους πέρυσι;

Οκ... στον αγώνα στο Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης. Στην Τούμπα όμως; Πριν καν ιδρώσουν τις φανέλες τους οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τη γκολάρα του Βιεϊρίνια, ενώ αν οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δεν σπαταλούσαν τόσες ευκαιρίες, τότε το ματς θα έληγε 5-1 ή 6-1. Να δεις που το νερό των Πρεσπών είναι μαγικό και έκανε τον ΠΑΟΚ ένα κράμα της Μπαρτσελόνα του Κρόιφ και της Ρεάλ των Γκαλάκτικος εκείνο το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου του 2019.

Μια μέρα μετά ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  είπε στον αέρα της εκπομπής του στον βουλευτή της Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλεξανδρο Τριανταφυλλίδη «εσείς κοιτάξτε το Πρωτάθλημα των Πρεσπών και μην ασχολείστε με μεγάλες ομάδες».

Βέβαια, μόλις ο Οικονόμου είδε τις αντιδράσεις των οπαδών του Δικεφάλου, έκανε κυβίστηση, ανάλογη αυτών που έκανε ο Ολυμπιονίκης, Ιωάννης Μελισσανίδης στους αγώνες του, λέγοντας πως έκανε χιούμορ!

Μα τέτοιο χιούμορ κύριε Οικονόμου; Άραγε να σκέφτηκε ποτέ να κάνει παράσταση Stand Up Comedy;

Φτάνει όμως με τις θεωρίες συνωμοσίας και το... άρρωστο χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή έχει αγώνα κόντρα στον Άρη.

Για τον Δικέφαλο είναι ακόμα ένας αγώνας σε μία σειρά παιχνιδιών που πρέπει να βγει αλώβητος, έτσι ώστε να μπορέσει να κερδίσει χρόνο μέχρι να δέσει απόλυτα η ομάδα.

Για τον Άρη είναι ο ένας από τους δύο αγώνες της σεζόν που περιμένουν σαν τρελοί (για να σας λύσω την απορία, ο δεύτερος είναι το ματς με τον Δικέφαλο στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Στο περσινό ματς εντός έδρας, τόσο ο κόσμος, όσο και η ομάδα ήταν χαλαροί και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι «ασπρόμαυροι» να μην πραγματοποιήσουν καλή εμφάνιση και να έρθουν ισόπαλοι με τον Άρη, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν αυτό τους το επίτευγμα για ένα μήνα.

Αυτή την Κυριακή θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα είναι σοβαρός και απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα. Άλλωστε, τη δεδομένη στιγμή οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν την πολυτέλεια να σκέφτονται τα επόμενα παιχνίδια, αφού επιβάλλεται να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά.

Ο Φερέιρα έχει ήδη δουλέψει στην αμυντική τακτική και ελπίζει πως αυτό το παιχνίδι και έπειτα ο ΠΑΟΚ θα σταματήσει να δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα, αφού αυτό αποτελεί ρίσκο μιας και κάποια στιγμή η ομάδα θα σταματήσει να βάζει περισσότερα γκολ από όσα δέχεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο "θέμα" με πρωτοκλασάτο άσο του ΠΑΟΚ - Κίνδυνος να χαθεί - Απίστευτο τι έκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags